Amendă de 10.000 de lei pentru un bărbat care vindea accesorii medicale. Întreaga marfă, confiscată

Amendă de 10.000 de lei pentru un bărbat care vindea accesorii medicale. Întreaga marfă, confiscată

Marți, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu  pe strada Sucevei din municipiul Botoşani, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 32 de ani, din judeţul Suceava.

Cu ocazia controlului, în interiorul autoturismului au fost depistate mai multe echipamente şi accesorii medicale pentru medicina dentară, pentru care tânărul nu deţinea documente de provenienţă sau autorizaţie de transport, gestionare şi utilizare a respectivelor produse.

Au fost solicitaţi în sprijin poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi lucrători aparţinând Direcţiei de Sănatate Publică Botoşani, bunurile respective fiind inventariate şi ridicate în vederea distrugerii.  Valoarea acestora a fost estimată la suma de 40.000 de lei”, a declarat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional conform HG 857/2011 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele din domeniul sănătăţii publice, cu amendă în cuantum de 10.000 de lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
117

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
252

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
116

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...