Aglomeraţie şi nervi în trafic în perioada sărbătorilor-FOTO
BOTOSANI

Nervi, claxoane şi multă aglomeraţie. Aşa se caracterizează traficul în aceste zile în municipiul Botoşani având în vedere apropierea sărbătorilor de sfârşit de an. Întoarcerea stranierilor, graba după cumpărături au transformat traficul într-un infern. 

Aglomeraţie şi nervi în trafic în perioada sărbătorilor-FOTO

Cele mai aglomerate zone sunt în vecinătatea complexurilor comerciale, respectiv strada Sucevei şi Bulevardul Mihai Eminescu. Pe de altă parte, strada Marchian este aglomerată şi din cauza cocoaşelor montate pe asfalt în zona trecerii de pietoni de la Spitalul Judeţean Mavromati. Zona şcolilor şi liceelor este de asemenea predispusă aglomeraţiei. 

Şoferii dau vina pe proasta gestionare a dirijării intersecţiei. Cea mai blamată este intersecţia din zona Carrefour, unde nu este nici semafor şi a fost desfiinţat şi sensul giratoriu. 

"Este cea mai aglomerată intersecţie şi cel mai prost concepută. Dacă nu au fost în stare să facă un sens giratoriu normal, trebuia măcar să o semaforizeze", a declarat un şofer. 

O altă problemă este cea a parcărilor. Zeci de maşini sunt oprite în locuri interzise şi îngreunează circulaţia, însă nici parcările puse la dispoziţie de municipalitate nu sunt suficiente. 

În orele de vârf în zonă au fost trimişi pentru dirijarea traficului poliţişti locali şi poliţişti rutieri. De asemenea, reprezentanţii IPJ susţin că în perioada sărbătorilor, pe principalele artere traficul va fi dirijat de agenţi rutieri. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hoț de "meserie", reținut de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 09:40
22

În cursul zilei de luni, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au identificat pe raza municipiului un bărbat de 25 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de f...

Comunicat - Marius Budăi: "În Anul Centenar, clasa politică ar trebui să dea dovadă de maturitate pentru realizarea strategiei de dezvoltare "România 2040"

astăzi, 08:55
26

Parlamentarul PSD Marius Budăi, președintele Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților a declarat marți că inițiativa Guvernului de a înființa, la nivelul Parlamen...

Proces de concurenţă neloială deschis împotriva a două firme din Botoşani!

astăzi, 08:15
403

Scandal între mai multe societăţi comerciale de la produsele puse în vânzare! O firmă din Belgia şi reprezentatul său în România, o societate din judeţul ...