Aglomeraţie şi nervi în trafic în perioada sărbătorilor-FOTO
BOTOSANI

Nervi, claxoane şi multă aglomeraţie. Aşa se caracterizează traficul în aceste zile în municipiul Botoşani având în vedere apropierea sărbătorilor de sfârşit de an. Întoarcerea stranierilor, graba după cumpărături au transformat traficul într-un infern. 

Aglomeraţie şi nervi în trafic în perioada sărbătorilor-FOTO

Cele mai aglomerate zone sunt în vecinătatea complexurilor comerciale, respectiv strada Sucevei şi Bulevardul Mihai Eminescu. Pe de altă parte, strada Marchian este aglomerată şi din cauza cocoaşelor montate pe asfalt în zona trecerii de pietoni de la Spitalul Judeţean Mavromati. Zona şcolilor şi liceelor este de asemenea predispusă aglomeraţiei. 

Şoferii dau vina pe proasta gestionare a dirijării intersecţiei. Cea mai blamată este intersecţia din zona Carrefour, unde nu este nici semafor şi a fost desfiinţat şi sensul giratoriu. 

"Este cea mai aglomerată intersecţie şi cel mai prost concepută. Dacă nu au fost în stare să facă un sens giratoriu normal, trebuia măcar să o semaforizeze", a declarat un şofer. 

O altă problemă este cea a parcărilor. Zeci de maşini sunt oprite în locuri interzise şi îngreunează circulaţia, însă nici parcările puse la dispoziţie de municipalitate nu sunt suficiente. 

În orele de vârf în zonă au fost trimişi pentru dirijarea traficului poliţişti locali şi poliţişti rutieri. De asemenea, reprezentanţii IPJ susţin că în perioada sărbătorilor, pe principalele artere traficul va fi dirijat de agenţi rutieri. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ilie, sfantul care aduce ploaia - VIDEO

astăzi, 07:33
48

Sfantul Proroc Ilie Tesviteanul este sarbatorit pe data de 20 iulie. Sfantul Ilie a fost fiul lui Sovac, un preot al Legii Vechi, care locuia in cetatea Tesve, din Galaad (Israel). De la numele aceste...

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
255

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
327

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...