Aglomeraţie şi nervi în trafic în perioada sărbătorilor-FOTO
BOTOSANI

Nervi, claxoane şi multă aglomeraţie. Aşa se caracterizează traficul în aceste zile în municipiul Botoşani având în vedere apropierea sărbătorilor de sfârşit de an. Întoarcerea stranierilor, graba după cumpărături au transformat traficul într-un infern. 

Aglomeraţie şi nervi în trafic în perioada sărbătorilor-FOTO

Cele mai aglomerate zone sunt în vecinătatea complexurilor comerciale, respectiv strada Sucevei şi Bulevardul Mihai Eminescu. Pe de altă parte, strada Marchian este aglomerată şi din cauza cocoaşelor montate pe asfalt în zona trecerii de pietoni de la Spitalul Judeţean Mavromati. Zona şcolilor şi liceelor este de asemenea predispusă aglomeraţiei. 

Şoferii dau vina pe proasta gestionare a dirijării intersecţiei. Cea mai blamată este intersecţia din zona Carrefour, unde nu este nici semafor şi a fost desfiinţat şi sensul giratoriu. 

"Este cea mai aglomerată intersecţie şi cel mai prost concepută. Dacă nu au fost în stare să facă un sens giratoriu normal, trebuia măcar să o semaforizeze", a declarat un şofer. 

O altă problemă este cea a parcărilor. Zeci de maşini sunt oprite în locuri interzise şi îngreunează circulaţia, însă nici parcările puse la dispoziţie de municipalitate nu sunt suficiente. 

În orele de vârf în zonă au fost trimişi pentru dirijarea traficului poliţişti locali şi poliţişti rutieri. De asemenea, reprezentanţii IPJ susţin că în perioada sărbătorilor, pe principalele artere traficul va fi dirijat de agenţi rutieri. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O fetiţă de numai 11 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de mașina unui botoșănean!

astăzi, 12:12
215

O fetiţă de numai 11 ani se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Judeţean "Sf. Ioan cel Nou" Suceava după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de o autou...

Polițiștii botoșăneni avertizează: Atenție la infractorii voiajori!

astăzi, 11:26
188

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 Hlipiceni au depistat luni, pe raza comunei Suliţa, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din judeţul Buzău, în care se mai afla un pasager,...

Adolescentă lovită pe trecerea de pietoni!

astăzi, 11:05
1350

Adolescentă lovită, marți dimineață, pe trecerea de pietoni din zona Liceului "Alexandru cel Bun", din municipiul Botoșani.Conducătorul auto spune că nu a văzut-o la timp pe fat...