Aglomeraţie şi nervi în trafic în perioada sărbătorilor-FOTO
BOTOSANI

Nervi, claxoane şi multă aglomeraţie. Aşa se caracterizează traficul în aceste zile în municipiul Botoşani având în vedere apropierea sărbătorilor de sfârşit de an. Întoarcerea stranierilor, graba după cumpărături au transformat traficul într-un infern. 

Aglomeraţie şi nervi în trafic în perioada sărbătorilor-FOTO

Cele mai aglomerate zone sunt în vecinătatea complexurilor comerciale, respectiv strada Sucevei şi Bulevardul Mihai Eminescu. Pe de altă parte, strada Marchian este aglomerată şi din cauza cocoaşelor montate pe asfalt în zona trecerii de pietoni de la Spitalul Judeţean Mavromati. Zona şcolilor şi liceelor este de asemenea predispusă aglomeraţiei. 

Şoferii dau vina pe proasta gestionare a dirijării intersecţiei. Cea mai blamată este intersecţia din zona Carrefour, unde nu este nici semafor şi a fost desfiinţat şi sensul giratoriu. 

"Este cea mai aglomerată intersecţie şi cel mai prost concepută. Dacă nu au fost în stare să facă un sens giratoriu normal, trebuia măcar să o semaforizeze", a declarat un şofer. 

O altă problemă este cea a parcărilor. Zeci de maşini sunt oprite în locuri interzise şi îngreunează circulaţia, însă nici parcările puse la dispoziţie de municipalitate nu sunt suficiente. 

În orele de vârf în zonă au fost trimişi pentru dirijarea traficului poliţişti locali şi poliţişti rutieri. De asemenea, reprezentanţii IPJ susţin că în perioada sărbătorilor, pe principalele artere traficul va fi dirijat de agenţi rutieri. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

BMW condus de un bărbat beat, pe contrasens! A lovit trei maşini! FOTO

Marţi, 23 Ianuarie 2018
2088

Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, se deplasa la volanul unui BMW, înmatriculat în Suceava, dinspre Colegiul Naţional "A.T. Laurian", iar când a ajuns la intersecţia cu strada Mihail Kogălnice...

Grav accident la Copălău! Trei persoane au fost rănite! FOTO

Marţi, 23 Ianuarie 2018
2060

Un autoturism Audi, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care se deplasa dinspre Botoşani către Iaşi, a pătruns pe contrasens, după ce conducătorul auto a pierdut ...

Incendiu puternic! Apartament cuprins de flăcări într-un bloc din Botoşani, persoane inconştiente transportate la spital! FOTO

Marţi, 23 Ianuarie 2018
6209

În momentul izbucnirii incendiului, proprietarii se aflau în apartamentul situat la parterul unui bloc de pe Aleea Nouă.. Aceştia au ieşit pe casa scării şi au cerut ajutor. Aler...