Aglomeraţie şi nervi în trafic în perioada sărbătorilor-FOTO
BOTOSANI

Nervi, claxoane şi multă aglomeraţie. Aşa se caracterizează traficul în aceste zile în municipiul Botoşani având în vedere apropierea sărbătorilor de sfârşit de an. Întoarcerea stranierilor, graba după cumpărături au transformat traficul într-un infern. 

Aglomeraţie şi nervi în trafic în perioada sărbătorilor-FOTO

Cele mai aglomerate zone sunt în vecinătatea complexurilor comerciale, respectiv strada Sucevei şi Bulevardul Mihai Eminescu. Pe de altă parte, strada Marchian este aglomerată şi din cauza cocoaşelor montate pe asfalt în zona trecerii de pietoni de la Spitalul Judeţean Mavromati. Zona şcolilor şi liceelor este de asemenea predispusă aglomeraţiei. 

Şoferii dau vina pe proasta gestionare a dirijării intersecţiei. Cea mai blamată este intersecţia din zona Carrefour, unde nu este nici semafor şi a fost desfiinţat şi sensul giratoriu. 

"Este cea mai aglomerată intersecţie şi cel mai prost concepută. Dacă nu au fost în stare să facă un sens giratoriu normal, trebuia măcar să o semaforizeze", a declarat un şofer. 

O altă problemă este cea a parcărilor. Zeci de maşini sunt oprite în locuri interzise şi îngreunează circulaţia, însă nici parcările puse la dispoziţie de municipalitate nu sunt suficiente. 

În orele de vârf în zonă au fost trimişi pentru dirijarea traficului poliţişti locali şi poliţişti rutieri. De asemenea, reprezentanţii IPJ susţin că în perioada sărbătorilor, pe principalele artere traficul va fi dirijat de agenţi rutieri. 






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
106

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
34

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
237

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...