A început distribuţia tichetelor sociale către pensionarii botoşăneni

A început distribuţia tichetelor sociale către pensionarii botoşăneni

Municipalitatea botoşăneană a început de câteva zile distribuirea tichetelor sociale către pensionari. Beneficiarii acestui program trebuie să depună cererile la Serviciul Public Local de Asistenţă Socială (SPLAS), iar după ce solicitările sunt verificate şi validate tichetele se ridică de la Primăria Botoşani.

Tichetele sociale sunt acordate pensionarilor din municipiul Botoşani care au venituri lunare mai mici sau egale cu 700 de leii. Fiecare pensionar primeşte câte cinci tichete în valoare totală de 50 de lei, în două tranşe, înaintea sărbătorilor pascale, respectiv înaintea sărbătorilor de iarnă.

“Depunerea cererilor  a început din data de 1 noiembrie şi s-au depus în primele trei zile 120 de cereri, iar distribuţia tichetelor a început cu data de 6 noiembrie. Facem zilnic borderourile şi a doua zi pensionarii pot veni să ridice tichetele. Estimăm în jur de 700-800 de beneficiari. Noi am început din timp distribuţia tichetelor sociale pentru a nu ajunge în preajma Crăciunului şi să poată beneficia din timp de aceste tichete. Sperăm să terminăm distribuţia până pe 10 decembrie”, a precizat Dorin Burlacu, directorul SPLAS. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Moartea a reactionat la un clip video". Mesajul MAI pentru șoferii care fac live pe Facebook când conduc: Opriți nebunia asta!

astăzi, 16:45
25

Ministerul Afacerilor Interne face un apel pe Facebook la șoferi să oprească live-urile la volan, ilustrând mesajul cu o poză trucată în care moartea reacționează și comentează la...

Turneu Național de Taekwondo WT organizat de C.S. Real Taekwondo Team Botoșani - FOTO

astăzi, 16:20
88

În perioada 13-14 octombrie 2018, Sala Polivalentă din Municipiul Botoșani a fost gazda celui mai mare Turneu Național de Taekwondo WT – sport olimpic ce a inclus "Cupa Român...

Proiectul PSD prin care intervenția fără autorizație asupra monumentelor istorice nu va mai fi infracțiune, avizat negativ la comisia de cultură!

astăzi, 15:31
172

Deputații din comisia de cultură au dat marți un aviz negativ, în unanimitate, proiectului PSD prin care se elimină din Legea construcțiilor prevederea potrivit căreia realizarea de lucră...