101 botoșăneni au fost amendați pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, în ultimele 24 de ore

101 botoșăneni au fost amendați pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în Botoșani, un număr de 101 amenzi au aplicate pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, iar două sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea măsurii izolării.

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, în ultimele 24 de ore, jandarmii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.400 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare, pe timpul misiunilor executate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului COVID-19.

218 persoane aflate în izolare la domiciliu au fost verificate în cadrul acțiunilor desfășurate în sistem integrat cu lucrători de poliție. În total, 79 de jandarmi au participat la aceste misiuni, fiind folosite 24 de autovehicule”, au raportat reprezentanții IJJ.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean, au fost efectuate verificări la 1.143 persoane izolate la domiciliu și 79 localuri publice cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență.

„De asemenea, au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 265.000 de lei, dintre care 2 pentru nerespectarea măsurilor privind izolarea la domiciliu și 77 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației, în valoare totală de peste 129.000 de lei”, au raportat reprezentanții IPJ.

Cele două sancțiuni aplicate pentru nerespectarea măsurii izolării la domiciliu au fost aplicate joi seară, în urma unui apel la 112, care reclama o mamă de 46 de ani și pe fiica sa de 17 ani, care au părăsit domiciliul. Cele două au fost depistate pe stradă, fiind amendate cu 2000 de lei și introduse pentru 14 zile în carantină.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...

Festivalului Filmului European ajunge la Botoșani (Cinema „Unirea”) în perioada 10-12 mai cu filme despre libertate!

astăzi, 20:00
24

Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie,Festivalul Filmului European este organizat ...

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
36

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...