Zi neagră în Italia: 627 de morți în ultimele 24 de ore și 5986 de cazuri noi!

Zi neagră în Italia: 627 de morți în ultimele 24 de ore și 5986 de cazuri noi!

La proape o lună de la izbucnirea epidemiei de coronavirus, în peninsulă au fost raportate 627 de decese în ultimele 24 de ore, ceea ce este practic cea mai neagră zi din istoria Italiei, de la izbucnirea pandemiei.

Numărul total al deceselor a depășit pragul de 4.000, în timp 5000 au fost tratați, ceea ce înseamnă că în timp ce un italian scapă de coronavirus, un al doilea moare.

Autoritățile italiene au anunțat vineri seară că numărul total al deceselor este de 4.032, după creșterea cu 627 în numai 24 de ore. Dintre acestea, cele mai multe s-au înregistrat în regiunea nordică Lombardia: 381.

Față de ieri, a crescut și numărul cazurilor noi de infectări: 5.986 de cazuri. Alte 2.655 de persoane se află la terapie intensivă. Este cea mai abruptă creștere de la izbucnirea epidemiei de coronavirus.

689 de persoane au  fost declarate vindecate față de raportarea de ieri, astfel că numărul total al celor care au depășit boala este de 5.129.

16.020 de oameni sunt spitalizați, dintre care 2.665 sunt la terapie intensivă.

În continuare specialiștii susțin că s-a ajuns la această situație după ce italienii au ignorat măsurile impuse de autoritățile locale pentru stoparea extinderii epidemiei de voronavirus, așa că îndemul nostru este să stați în casă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
14

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
28

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
53

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...