Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând peste 2.300 de infecții respiratorii. 

14 pacienți au fost diagnosticați cu gripă, în timp ce alte 8 persoane au avut nevoie de tratament de specialitate, prezentându-se la spital.

Din restul botoșănenilor diagnosticați cu afecțiuni respiratorii, 1641 au avut viroze respiratorii, iar în cazul a 674 de persoane au fost depistate pneumonii. 

Doar puțin peste 200 de persoane dintre cele peste 2300 au avut nevoie de spitalizare. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe strada Ion Pillat: Un șofer a distrus intrarea într-o scară de bloc!

astăzi, 08:24

Zeci de curioși, sâmbătă seara, la un accident neobișnuit petrecut pe strada Ion Pillat din municipiul Botoșani. Un autoturism înmatriculat în Anglia, al cărui șofer a pierdut...

Pogorârea Sfântului Duh. Mitropolitul Bartolomeu Anania, predică la sărbătoarea Rusaliilor - VIDEO

Sâmbătă, 26 Mai 2018
288

La zece zile dupa Inaltarea lui Hristos, respectiv la 50 de zile de la Invierea Sa, praznuim Rusaliile - Pogorarea Sfantului Duh, cunoscuta si sub denumirea de Cincizecime. Anul acesta praznuim Pogora...

Tradiție și talent la Festivalul-concurs județean "Creangă, prietenul copiilor" - FOTO

Sâmbătă, 26 Mai 2018
816

Gradinița cu program prelungit Nr. 19 Botoșani a organizat sâmbătă, 26 mai 2018, Festivalul-Concurs Județean "Creangă, prietenul copiilor!". Proiectul s-a derulat &icir...