Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând peste 2.300 de infecții respiratorii. 

14 pacienți au fost diagnosticați cu gripă, în timp ce alte 8 persoane au avut nevoie de tratament de specialitate, prezentându-se la spital.

Din restul botoșănenilor diagnosticați cu afecțiuni respiratorii, 1641 au avut viroze respiratorii, iar în cazul a 674 de persoane au fost depistate pneumonii. 

Doar puțin peste 200 de persoane dintre cele peste 2300 au avut nevoie de spitalizare. 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

77.000 de firme românești în Italia, ne apropiem vertiginos de locul 1

astăzi, 20:51
65

Magazinul de obiecte casnice din colț? E al chinezului. Magazinul de fructe și legume? Deținut de băieți de origine marocană. Magazinul de haine? Fără îndoială chinezesc. Ai nevoie de u...

Niciun candidat înscris încă pentru şefia DNA

astăzi, 20:45
41

"Am verificat de dimineaţă la Departamentul de Resurse Umane şi, până în clipa asta, când vorbim, nu s-a înscris niciun candidat (pentru funcţia de procuror-şef al D...

SRI: Atacuri cibernetice de amploare asupra băncilor din România

astăzi, 15:16
374

„Serviciul Român de Informaţii, prin unitatea sa specializată în domeniul cyberintelligence - Centrul Naţional Cyberint (CNC) - deţine date şi informaţii certe, inclusiv de ord...