Vieți distruse, drame cumplite din cauza etnobotanicelor!

La Unitatea de Primire Urgențe Botoșani, medicii sunt martorii unor drame cumplite. În primele cinci luni ale acestui an, zeci de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat voluntar cu etnobotanice.
 

Vieți distruse, drame cumplite din cauza etnobotanicelor!

Vieți distruse, suferințe crunte, părinți pentru care viața pare agățată de un fir la capătul căruia copiii lor devin din ce în ce mai neputincioși. Nu este zi în care, de pe străzile orașului, polițiștii sau jandarmii să nu adune măcar o victimă a etnobotanicelor.

La Unitatea de Primire Urgențe, medicii sunt martorii unor drame cumplite. În primele cinci luni ale acestui an, 30 de persoane au avut nevoie de îngrijiri la UPU după ce s-au intoxicat voluntar cu etnobotanice.

Dintre cei care au ajuns la Urgențe, opt nu împliniseră nici măcar vârsta majoratului (13-14 ani). Alte zece persoane aveau 18 și 19 ani, șase pacienți aveau vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, în timp ce patru trecuseră de 30 de ani.

Fiind vorba mai ales de tineri, tragediile cuprind familii întregi. Părinți, frați, chiar prieteni îndură teroarea și sunt martori ai suferințelor privind neputincioși cum se distrug vieți. Etnobotanicele înseamnă în primul rând bani, pe care dependenții îi sustrag de cele mai multe ori pentru a-și alimenta viciul. Iar când nu mai au de unde să ia bani, situațiile devin cu adevărat dramatice. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
29

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
110

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1202

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....