VEZI cum arata saloanele din corpul reabilitat al Spitalului Judetean!

VEZI cum arata saloanele din corpul reabilitat al Spitalului Judetean!

De saptamana aceasta, bolnavii internati in Spitalul Judetean “Mavromati" vor beneficia de conditii moderne, acestia urmand a fi mutati in saloanele din corpul recent reabilitat.

Pentru inceput, pana pe data de 15 august, vor fi mutati pacientii internati pe sectiile de la etajele 4,5,6 si 7, urmand ca dupa jumatatea lunii august sa fie mutati in noile saloane si bolnavii de la etajele 1, 2 si 3.





“Fiecare salon este dotat cu grup sanitar, patru paturi, ca sa se asigure confortul necesar pentru bolnavii internati, senzori de caldura pentru declansarea sistemelor de alarma si interventie cu apa, in caz de incendiu. Fiecare pat este dotat cu lampa de perete, cu sistem de semnalizare, pentru a chema asistenul in caz de urgenta din camera de garda. Salonul este prevazut cu linoleum antibacterian, geamuri si usi termopan", a declarat Ioan Bichis, sef serviciu administrativ din cadrul Spitalului Judetean. In saloanele recent renovate urmeaza fi pus si mobilier nou.

Dupa ce vor fi mutati toti pacientii, va incepe reabilitatea in cel de-al doilea corp al cladirii, unde prin recompartimentare vor fi amenajate saloane in plus fata de cele deja existente.









 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
902

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
278

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
237

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...