Un nou val de angajări la Spitalul Mavromati. Se caută și personal TESA

Noi posturi au fost scoase la concurs la Spitalul Județean Mavromati, atât în rândul cadrelor medicale, cât și al personalului TESA.

 

Un nou val de angajări la Spitalul Mavromati. Se caută și personal TESA

La Biroul Administrativ, compartimentul auto, a fost scos la concurs un post de șofer, iar la Serviciul Administrativ, Tehnic, Aprovizionare se caută un inginer, gradul II, specializarea construcții civile și industriale. La Biroul Achiziții Publice, contractare, a fost scos la concurs un post de referent de specialitate, gradul III.

Mai multe posturi de asistent și infirmier au fost scoase la concurs pe secțiile unității spitalicești, inclusiv la secțiile exterioare. Pe Secția Medicină I se angajează doi asistenți medicali debutanți și doi infirmieri debutanți, în timp ce pe Secția Cardiologie sunt scoase la concurs două posturi de asistenți medicali debutanți.

La Compartimentul Oftalmologie se angajează un infirmier debutant, la bucătărie a fost scos la concurs un post de bucătar, iar la Secția de Boli Infecțioase Copii, un post de asistent medical debutant. Un post de asistent medical a fost scos la concurs și la Blocul Nașteri.

Concursurile vor avea loc în perioada 25 iulie-10 august.

Vezi AICI detalii despre fiecare post scos la concurs!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
55

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
367

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
89

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...