Un medic și-a publicat fluturașul cu salariul pe Facebook: "De acum, dragi colegi, când întindeți mâna după plic, uitați-vă în ochii celui din față"

"Am intrebat-o cati ani a muncit mama si cati bani a platit pentru asigurarile de sanatate, pentru ca atunci cand va avea nevoie de servicii de sanatate sa le primeasca gratuit… 28 de ani grei de munca, acum cu o pensie de 500 Ron, vroia sa ma plateasca. Nu mai merge asa..."

Un medic și-a publicat fluturașul cu salariul pe Facebook: "De acum, dragi colegi, când întindeți mâna după plic, uitați-vă în ochii celui din față"

Anca Muresan e medic primar chirurg la Institutul Regional de Gastroenterologie „Octavian Fodor” din Cluj-Napoca si si-a publicat fluturasul de salariu pe Facebook, ca sa arate ca intr-adevar salariile medicilor au crescut substantial in ultima luna: castiga 11.200 de lei, cu tot cu o garda suplimentara intr-o zi de sambata. „Asa cum am spus, revin cu fluturasul pe care l-am primit azi. Acesta este venitul meu net pe martie 2018, salariu+ 1 garda suplimentara de sambata: 11.242 Ron", scrie actualdecluj.ro.

Tinand cont ca am postat de curand ca venitul meu pe luna trecuta a fost de 6065 Ron, nu pot sa nu spun ca venitul meu aproape s-a dublat. Este un pas inainte, sunt inca multe de facut si corectat, insa nu putem fi ipocriti si sa nu recunoastem maririle acordate”, a notat aceasta.

Postarea doctoritei a starnit o intreaga dezbatere dupa ce a fost distribuita de zeci de persoane. Aceasta a relatat cum in urma cu cateva zile fiica unei paciente operate de ea a insistat sa-i inmaneze doctoritei o suma de bani, „o mica atentie”.

„Am intrebat-o cati ani a muncit mama si cati bani a platit pentru asigurarile de sanatate, pentru ca atunci cand va avea nevoie de servicii de sanatate sa le primeasca gratuit… 28 de ani grei de munca, acum cu o pensie de 500 Ron, vroia sa ma plateasca. Nu mai merge asa... datoria statutului roman este sa isi respecte cetatenii, medicii au primit niste salarii decente incepand cu aceasta luna, asa incat de acum, dragi colegi, atunci cand intindeti mana dupa plic, uitati-va in ochii celui din fata”. Asa cum am spus, revin cu fluturasul pe care l-am primit azi. Acesta este venitul meu net pe martie 2018, salariu+ 1 garda suplimentara de sambata: 11.242 Ron

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
518

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
74

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
92

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...