Un chirurg ortoped şi-a rupt piciorul la intrarea în sala de operaţie!

Un chirurg ortoped a suferit un grav şi nefericit accident chiar în timp ce intra în blocul operator, pentru o intervenţie chirurgicală. Ironia sorţii face ca doctorul să ajungă internat chiar pe secţia pe care lucrează, sub supravegherea colegilor.

Un chirurg ortoped şi-a rupt piciorul la intrarea în sala de operaţie!

 Chirurgul Sorin Mihai Petraşuc  Foto: Spitalul Județean Suceava

S-a întâmplat acum două zile, la Spitalul Județean Suceava. Chirurgul Sorin Mihai Petraşuc, în vârstă de 44 de ani, a alunecat ori s-a dezechilibrat şi a căzut la pământ, resimţind dureri puternice la piciorul stâng. Medicul a ajuns la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, unde a primit îngrijiri medicale şi a fost diagnosticat cu o fractură de tibie. O leziune gravă aşadar, care va necesita zeci de zile de îngrijiri medicale. Ironia sorţii face ca doctorul să fi ajuns internat chiar pe secţia pe care lucrează, sub supravegherea colegilor, scrie Monitorul de Suceava.

Având în vedere cum şi unde s-a petrecut nefericitul incident, în cauză este vorba de accident de muncă. În aceste condiţii, cazul va fi cercetat la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Suceava, dar şi de poliţie. În cadrul anchetei se va stabili modul în care s-a petrecut accidentul şi dacă s-au respectat normele de securitate şi sănătate în muncă.

Conform sursei citate, medicul chirurg Petraşuc a suferit în urmă cu doi ani leziuni foarte grave în urma unui accident rutier. În septembrie 2015, în apropierea Cabanei Ilişeşti, de pe DN 17, maşina condusă de doctorul ortoped a fost lovită violent de un BMW scăpat de sub control de un tânăr şofer în vârstă de 24 de ani. Acesta din urmă a scăpat bolidul de sub control într-o curbă, iar BMW-ul a intrat pe contrasens, în maşina doctorului. Patru răniţi au rezultat din acel accident, cel mai grav fiind rănit chirurgul ortoped, care a suferit atunci ruptură de ficat şi fractură de bazin, leziuni care au necesitat luni de îngrijiri medicale şi o lungă perioadă ulterioară de refacere. Nu este exclus ca problemele de la bazin survenite în urma accidentului rutier de acum doi ani de zile să fie cauza căzăturii medicului, la intrarea în sala de operaţie, opinează jurnaliștii suceveni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...