Un chirurg ortoped şi-a rupt piciorul la intrarea în sala de operaţie!

Un chirurg ortoped a suferit un grav şi nefericit accident chiar în timp ce intra în blocul operator, pentru o intervenţie chirurgicală. Ironia sorţii face ca doctorul să ajungă internat chiar pe secţia pe care lucrează, sub supravegherea colegilor.

Un chirurg ortoped şi-a rupt piciorul la intrarea în sala de operaţie!

 Chirurgul Sorin Mihai Petraşuc  Foto: Spitalul Județean Suceava

S-a întâmplat acum două zile, la Spitalul Județean Suceava. Chirurgul Sorin Mihai Petraşuc, în vârstă de 44 de ani, a alunecat ori s-a dezechilibrat şi a căzut la pământ, resimţind dureri puternice la piciorul stâng. Medicul a ajuns la Secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, unde a primit îngrijiri medicale şi a fost diagnosticat cu o fractură de tibie. O leziune gravă aşadar, care va necesita zeci de zile de îngrijiri medicale. Ironia sorţii face ca doctorul să fi ajuns internat chiar pe secţia pe care lucrează, sub supravegherea colegilor, scrie Monitorul de Suceava.

Având în vedere cum şi unde s-a petrecut nefericitul incident, în cauză este vorba de accident de muncă. În aceste condiţii, cazul va fi cercetat la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Suceava, dar şi de poliţie. În cadrul anchetei se va stabili modul în care s-a petrecut accidentul şi dacă s-au respectat normele de securitate şi sănătate în muncă.

Conform sursei citate, medicul chirurg Petraşuc a suferit în urmă cu doi ani leziuni foarte grave în urma unui accident rutier. În septembrie 2015, în apropierea Cabanei Ilişeşti, de pe DN 17, maşina condusă de doctorul ortoped a fost lovită violent de un BMW scăpat de sub control de un tânăr şofer în vârstă de 24 de ani. Acesta din urmă a scăpat bolidul de sub control într-o curbă, iar BMW-ul a intrat pe contrasens, în maşina doctorului. Patru răniţi au rezultat din acel accident, cel mai grav fiind rănit chirurgul ortoped, care a suferit atunci ruptură de ficat şi fractură de bazin, leziuni care au necesitat luni de îngrijiri medicale şi o lungă perioadă ulterioară de refacere. Nu este exclus ca problemele de la bazin survenite în urma accidentului rutier de acum doi ani de zile să fie cauza căzăturii medicului, la intrarea în sala de operaţie, opinează jurnaliștii suceveni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Interlopul botoșănean considerat drept unul dintre cei mai periculoşi traficanţi de fiinţe umane a fost condamnat!

astăzi, 17:07
761

Ioan Clămparu, considerat unul dintre cei mai periculoşi traficanţi de fiinţe umane, a fost condamnat luni de Tribunalul Alba la 25 de ani de închisoare şi o amendă de 50.000 de lei, &icir...

Guvernul vrea sa oblige prin lege privatii sa nu scada salariile dupa transferul contributiilor la angajat: "Statul are dreptul!"

astăzi, 16:28
151

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat ca Guvernul intentioneaza sa dea o lege prin care sa oblige angajatorii privati sa pastreze un nivel al salariului brut.Misa a spus ca dupa ce contribut...

Ministrul Sănătăţii, despre cazul bărbatului de la Botoșani, rănit în explozie: Suntem depăşiţi în ceea ce priveşte capacitatea de a prelua pacienţii arşi!

astăzi, 15:11
214

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a spus, marţi, că sistemul de sănătate este depăşit în ceea ce priveşte capacitatea de a prelua pacienţii arşi şi că vechiul Guvern care "...