Trei gravide au fost diagnosticate în această săptămână la Botoșani cu noul coronavirus

Trei gravide au fost diagnosticate în această săptămână la Botoșani cu noul coronavirus

Trei gravide au fost diagnosticate, în această săptămână, cu noul coronavirus. Acestea au fost internate pe secţiile covid ale Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru a fi tratate pentru covid19.

Cel mai recent caz este al unei femei de 37 de ani diagnosticată cu Covid19, în urma testării efectuată chiar la internarea în Maternitate, pentru niște probleme specifice sarcinii. Tânăra a ajuns la spital din cauza unor dureri specifice sarcinii, dar va fi transferată pe una dintre secţiile destinate bolnavilor de Covid19 din Spitalului Mavromati.

Un alt caz aflat în evidenţe este o botoşăneancă de 31 de ani, are o sarcină de 33 desăptămâni, însă starea ei este una gravă, fiind monitorizată pe secţia de terapie intensivă a Spitalului Județean.

O altă tânără, cu o sarcină de 13 săptămâni, a ajuns internată pe o secţie covid după ce fost diagnosticată cu această afecţiune în timp ce era în carantină, venită din străinătate.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
83

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
177

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
794

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...