Spitalul Municipal din Dorohoi a scos la concurs cinci posturi de șefi

Spitalul Municipal din Dorohoi a scos la concurs cinci posturi de șefi

Spitalul Municipal Dorohoi a scos la concurs cinci funcții de conducere. Asfel, se caută coordonatori pentru: Secția de Medicină Internă II, Secția ATI, Secția Obstetrică – Ginecologie, Secția de Pediatrie și Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală.

Pentru a fi eligibili pentru ocuparea posturilor de șefi de secție, medicii trebuie să dovedească o experiență de minimum cinci ani în domeniul specialității, cu activitate constantă, confirmată prin ordinul ministrului Sănătății.

Totodată, pentru a putea participa la concurs, cadrele medicale trebuie să achite o taxă de 150 de lei. Nu pot candida persoanele care, în ultimii doi ani, au fost sancționate de unitățile medicale angajatoare sau de Colegiul Medicilor din România.

Concursul va consta în proba scrisă, proba practică și interviu. De asemenea, fiecare concurent trebuie să prezinte un proiect de management gândit pentru secția pe care intenționează să o coordoneze. Proiectul trebuie să cuprindă soluțiile tuturor problemelor cu care se confruntă compartimentul la care se depune dosarul, într-un volum de maximum 10 pagini.

Înscrierile se fac până pe 22 noiembrie a.c., urmând ca probele să fie programate ulterior. Conform normelor în vigoare, perioada de concurs începe după 30 de zile de la publicarea anunțului, respectiv după 7 decembrie a.c., dar la cel mult 90 de zile de la afișarea acestuia.

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Ierarh Teotim, Episcopul Tomisului; Sfântul Cuvios Teodor Trihina

astăzi, 08:14
4

Sfântul Teotim a trăit pe vremea împăratului Teodosie cel Mare (378-395) în Sciţia Mică sau Dobrogea de astăzi şi era Episcop al Tomisului. El se bucura de atâta cinste &...

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1326

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
352

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...