Spitalul Mavromati scoate la concurs noi posturi de medici

Spitalul Mavromati scoate la concurs noi posturi de medici

Reprezentanții Spitalului Județean Mavromati fac o nouă încercare de a angaja medici pe secțiile unde există la ora actuală un deficit major de cadre medical.

Unul dintre posturile scoase la concurs este la Camera de Gardă Săveni, unde se caută un medic în specialitatea medicină de familie.

Alte două posturi de medici specialiști au fost scoase la concurs pe Secția Anestezie-Terapie Intensivă, pentru sediul din strada Marchian.

Dosarele de înscriere la concurs se depun până la data de 19 mai, iar rezultatul verificării dosarelor va fi afișat în data de 29 mai.

Concursul va constă într-o probă scrisă și o probă practică/clinică.

Vezi AICI detalii!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat achitat de judecători prin sentinţă definitivă, după ce iniţial fusese condamnat la închisoare cu executare

astăzi, 17:21
191

Florin A., din satul Bobuleşti, fusese condamnat iniţial de judecătorii Judecătoriei Botoşani la cinci ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare, pedeapsa fiind contopită cu o co...

Un autoturism a luat foc în mers! Șoferul a reușit să se salveze în ultima clipă - FOTO

astăzi, 15:26
2869

Momente de panică, marți după-amiază, pe o stradă din municipiul Botoșani. Un autoturism Renault Espace a luat foc în mers, șoferul reușind să se salveze la timp.Mașina c...

Om de afaceri botoşănean: Statul plăteşte facturile la 2-3 luni şi pe noi ne ameninţă cu puşcăria la restanţe de 30 de zile!

astăzi, 14:33
774

Neculai Bălăucă, patronul unei firme de construcţii, susţine că, atâta timp cât statul nu plăteşte la timp, în cadrul lucrărilor câştigate prin licitaţie publică, e...