Spitalul Mavromati scoate la concurs 14 posturi! VEZI condițiile

Spitalul Mavromati scoate la concurs 14 posturi! VEZI condițiile

Spitalul Județean Mavromati scoate la concurs 14 posturi vacante, nouă dintre acestea fiind la UPU-SMURD.

Astfel, Unitatea de Primiri Urgențe – SMURD scoate la concurs cinci posturi de asistent medical. Dintre acestea, unul este la CPU Pediatrie și patru de infirmier.

La Compartimentul ORL Pediatrie și la Secția Medicină Internă Darabani se caută câte un asistent, la fel și la secţia de Medicină Internă II din cadrul Spitalului Judeţean Mavromati. 

Pentru cei interesați, mai sunt disponibile două posturi de îngrijitori curățenie la Secția Boli Infecțioase Copii și la Blocul de Nașteri al secţiei de obstretrică şi ginecologie.

Dosarele de concurs vor fi depuse până la data de 15 mai 2018, ora 15:30. Concursul consta în trei probe, şi anume proba scrisă, practică și interviu.

VEZI aici posturile și condițiile

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
109

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
659

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
225

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...