Șefii Spitalului Mavromati vor să cumpere patru autovehicule noi

Șefii Spitalului Mavromati vor să cumpere patru autovehicule noi

Cea mai mare unitate spitalicească din județul Botoșani își va înnoi parcul auto, prin achiziționarea a patru noi autovehicule.

Investiția va fi realizată de Spitalul Județean Mavromati în cadrul Programului de stimulare a înnoirii parcului auto național 2017-2019.

Unitatea spitalicească va achiziționa o auto izotermă transport alimente, în valoare de 120.000 lei, o autoutilitară în valoare de 144.000 lei și două autoturisme cu șapte, respectiv cinci locuri, fiecare în valoare de 82.000 lei.

Spitalul va da spre casare alte patru mașini, care sunt vechi, prima de casare ridicându-se la 26.000 de lei, diferența pentru cumpărarea noilor mașini urmând a fi suportată din bugetul unității sanitare.

Proiectul de hotărâre privind participarea Spitalului Județean la acest program de înnoire a parcului auto va fi supus dezbaterii și aprobării în ședința de Consiliu Județean din data de 29 iunie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

astăzi, 17:45
212

Primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat, marți, un nou apel pentru ajutorarea familiilor afectate de explozia din data de 15 septembrie, de pe strada Primăverii nr.18.Conducer...

Disperarea sinistraților de pe strada Primăverii: "Unde să mergem să dormim? Pe stradă, în parc?". Oameni rămași fără serviciu!

astăzi, 16:00
1177

Și, pe lângă durerea pe care o simt în suflet, oamenii au în continuare multe întrebări. Unde vor locui, cât va dura până când viețile lor vor reintra pe...

Blocul de pe Primăverii, afectat de explozie, prezintă "risc ridicat de PRĂBUȘIRE"! Recomandarea autorităților pentru locatari!

astăzi, 15:28
630

Prefectul Dan Șlincu a dat citire raportului de expertiză întocmit de prof. Dorel Plătică și care susține negru pe alb că blocul nu mai poate fi locuit până când nu se fac lu...