Se întâmplă în România - Medic reţinut de DNA: "Pentru 200 de lei nici nu urc până în sală"

Medicul este militar activ şi are gradul de colonel. Acum este urmărit penal pentru luare de mită şi cercetat sub control judiciar.

Se întâmplă în România - Medic reţinut de DNA: "Pentru 200 de lei nici nu urc până în sală"

"Pentru 200 de lei nici nu urc până în sală". Asta susţin procurorii anticorupţie că i-ar fi spus unei paciente un medic primar de la Spitalul Militar din Bucureşti, potrivit stirileprotv.ro. Femeia i-a povestit soţului prin ce trece, iar bărbatul a cerut ajutorul procurorilor DNA, care au organizat un flagrant. De data asta, suma din plic a fost 500 de lei.

Medicul primar Viorel Vracioiu este militar activ şi are gradul de colonel. Acum este urmărit penal pentru luare de mită şi cercetat sub control judiciar.

Cel care a pus la cale flagrantul îl poate trimite pe medicul ORL-ist direct în arest. N-are voie să-şi schimbe domiciliul, nu are voie să iasă din ţară, trebuie să se prezinte la DNA oricând e chemat şi nu are voie să vorbească cu cei doi care l-au denunţat. Şi nici ca ORL-ist la Spitalul Militar nu are voie să lucreze.

Când procurorii au intrat peste colonel, au găsit cei 500 de lei. Medicul le-a spus că a primit suma ca mulţumire pentru operaţia de deviaţie de sept pe care i-a făcut-o femeii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Deschiderea oficială a Olimpiadei Naționale de Limba ucraineană la Botoșani (Foto)

astăzi, 09:22

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se desfășoară a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pres...

USR Botoșani: Primari cu apucături de mafiot

astăzi, 08:42
124

Apropierea alegerilor de pe 9 iunie și intrarea în campania electorală scoate ce-i mai rău din anumiți primari și acoliți ai acestora. Membrii Alianței Dreapta Unită se confruntă cu sit...

Fals polițist descoperit de DIICOT, ce ”arsenal” au găsit polițiștii în mașina unui botoșănean!

astăzi, 08:21
221

În luna ianuarie 2024, martorul denunțător G.G., care are calitatea de inculpat într-un dosar al DIICOT Iași, în care este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, și se afl...