Reabilitare cu probleme la Spitalul Judetean!

Reabilitare cu probleme la Spitalul Judetean!

La cateva luni de la demararea lucrarilor de reabilitare a Spitalului Judetean “Mavromati" a fost descoperita o noua eroare in proiect.

Dupa ce in proiect nu au fost prinse bucataria si spalatoria pentru reabilitare si modernizare si nici tamplaria, pentru care intr-un final a alocat fonduri Consiliul Judetean, constructorul a descoperit ca suprafata de tencuit cuprinsa in proiect este mult mai mica decat cea din realitate.

Cei implicati in derularea acestui proiect trebuie sa caute acum solutii pentru rezolvarea acestei probleme.

“Este o problema si va trebui sa vina proiectantul. In proiect erau prinse ca reparatii tencuieli de circa 800 de metri patrati pe intreaga cladire, pe cand de fapt sunt vreo 8.000 de metri patrati de tencuiala. Se va renunta la o serie de lucrari la care se poate renunta si se vor muta banii, pentru a face tencuielile", a spus Mihai Arosoaie, vicepresedintele Consiliului Judetean.

Beneficiarul a solicitat de asemenea montarea de aparate de aer conditionat in toate saloanele, insa proiectul prevede montare acestora doar in anumite sali, in special in cele de operatii. Pentru aceasta investitie va trebui realizat un nou proiect.

Proiectul "Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani" are o valoare totală de 61 de milioane de lei, din care 48 de milioane de lei lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene şi a Guvernului României.

În cadrul acestui proiect vor fi executate lucrări de amenajare, reabilitare şi dotare a Spitalului Judeţean.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
789

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
250

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
212

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...