Răniţi grav în urma unor accidente în gospodărie! Un bărbat s-a tăiat cu coasa!

Răniţi grav în urma unor accidente în gospodărie! Un bărbat s-a tăiat cu coasa!

Doi bărbaţi din judeţul Botoşani au ajuns în stare gravă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati după ce au suferit accidente în timp ce trebăluiau prin gospodărie.

Primul a ajuns la spital un bărbat în vârstă de 50 de ani, din zona Săveni, care s-a tăiat cu un flex. Acesta tăia o bucată de material când a scăpat aparatul şi şi-a secţionat tendoanele de la încheietura mânii stângi.

Un alt bărbat, în vârstă de 60 de ani, a fost adus de o ambulanţă la  spital după ce a scăpat coasa peste gamba piciorului drept, provocându-şi o plagă adâncă, ajungând la UPU cu o pierdere masivă de sânge, fiindu-i atinşi şi muşchii piciorului.

 „Ambii pacienţi erau în stare gravă, având nevoie de intervenţii chirurgicale reparatorii. Au pierdut şi destul de mult sânge de pe urma leziunilor suferite. Pacientul de 50 de ani, cu plaga provocată de flex, era în stare mai gravă”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Cei doi bărbaţi vor rămâne o perioadă sub supravegherea medicilor. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunicat - Lucian Trufin: "În atenția fermierilor botoșăneni. Urmează ultimele sesiuni pentru accesarea fondurilor destinate tinerilor fermieri și dezvoltării fermelor mici!"

astăzi, 09:05
1

Vineri, 20 iulie 2018,pe site-ul Agenției pentru Finațarea Investiților Rurale au fost publicate variantele finale aleGhidurilor de finațare pentru submăsura 6.1 “Sprijin pentru instalarea ...

Mergi la mare în Bulgaria? Atenție la mafioţii care se folosesc de minore pentru a jefui turiştii!

astăzi, 08:35
195

Mai mulţi utilizatori ai platformei TripAdvisor au atras atenţia asupra faptului că pe plajele din Bulgaria, precum Bansko, Nisipurile de Aur sau Sunny Beach, mafioţii se folosesc de fete minore p...

Transportat la Iași în stare gravă: Bărbat prăbușit în mijlocul drumului, după o bătaie soră cu moartea!

astăzi, 08:06
485

Găsit de oamenii din sat prăbușit în mijlocul drumului, bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Bălușeni, a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe în noaptea de vineri sp...