Proteste in tot mai multe spitale, in timp ce Dancila vede doar cresteri de salarii: "Mincinosii, hotii, demisia!"

Proteste in tot mai multe spitale, in timp ce Dancila vede doar cresteri de salarii: "Mincinosii, hotii, demisia!"

Angajatii din tot mai multe spitale protesteaza pe masura ce primesc fluturasii de salariu si informatii despre modul in care managerii institutiilor in care lucreaza stabilesc ca vor acorda sporurile.

Scaderea veniturilor din sanatate a fost confirmata si de datele oficiale publicate de Institutul National de Statistica miercuri. Insa de la Guvern, ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu vine cu explicatii la limita absurdului despre cum zilele libere mai multe au adus scaderile. Vasilescu a pasat, de altfel, problema sporurilor la noua sa colega de la Sanatate, chiar daca pragul de 30% care a dus la tot scandalul e prevazut de Legea Salarizarii, relateaza ziare.com.

Nici premierul nu pare sa vada protestele de la spitale. Prezenta miercuri seara intr-o emisiune la Antena3, Viorica Dancila a respins orice informatie ca ar fi scaderi in sanatate.

"In sanatate, la 1 martie anul acesta, au crescut salariile cu procente intre 75% si 120%. Nu putem vorbi despre scaderi, ci doar de cresteri salariale. Pornim de la realitatea existenta", a spus Viorica Dancila.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...