Sănătate

Pacientă a spitalului din Botoșani, despre medicul care a supravegheat sarcina Alexandrei: ”De foarte multe ori m-a luat la mișto”

Sâmbătă, 26 August 2023 6141

Femeia a vorbit și despre situația din spital. Potrivit acesteia, medicii sunt de negăsit și foarte ocupați.

Medic din Iași: Asistenta medicală trebuia să o supravegheze pe Alexandra / Critici la adresa celor care cer ”arestarea” medicilor

Sâmbătă, 26 August 2023 6020

Dacă în noaptea respectivă au fost cezariene sau naşteri naturale, acestea i-ar fi putut distrage atenţia medicului de gardă de la cazul Alexandrei, spune un doctor cu specialitatea obstetr...

”Aici a murit Alexandra! Dacă te aude cineva, ai noroc! Dacă nu, mori!”

Vineri, 25 August 2023 2202

Salonul în care Alexandra, tânăra de 25 de ani, a murit după ce a agonizat timp de șapte ore, rugându-se disperată de medici să o ajute. Fără niciun răspuns...

Alertă sanitar-veterinară: Trei focare de rabie în Botoșani, atenție la câinii și pisicile din gospodării!

Vineri, 25 August 2023 1209

Nu mai puțin de trei cazuri de rabie au fost confirmate în localități din județul Botoșani, din lunca Siretului.

Problemele din Maternitatea Botoșani, știute și ignorate: Strigătul în pustiu al mamelor

Vineri, 25 August 2023 2716

De ani de zile, mamele se plâng de condițiile din Maternitate. Din când în când, moartea tragică a unui bebeluș - uneori și a mamei -, produce în comunitate revoltă ...

Medicul care a fost huiduit la Maternitate a venit cu explicații: ”Am ieșit pentru că mi-am dorit doar liniște pentru copiii mei”

Joi, 24 August 2023 10187

Furia botoșănenilor, după moartea Alexandrei Ivanov, a făcut și victime care nu purtau nicio vină pentru tragedia produsă săptămâna trecută.

Puternici ca zeii: Ce ”riscă” medicii care comit greșeli îngrozitoare din nepăsare

Joi, 24 August 2023 2413

Nimeni nu are curajul să se atingă de medici, chiar şi când aceştia comit greşeli îngrozitoare şi nu din neştiinţă, ci din nepăsare.

O botoșăneancă a sunat la 112 după ce fetița ei a înghițit o capsulă cu detergent lichid

Joi, 24 August 2023 729

Viu colorate, moi și ușor de introdus în gură, capsulele de detergent pot părea jucării sau alimente pentru bebeluși și copiii mici.

Cum a fost pedepsită o asistentă din Maternitatea Botoșani care a îndrăznit să semnaleze neregulile din secție: ”Giulești scria pe mine!”

Joi, 24 August 2023 18588

Asistenta a făcut în calitate de avertizor de integritate sesizări peste sesizări legate de starea secției. În loc de răspunsuri de la conducerea spitalului, de fiecare dată a f...

Nașa primului copil al Alexandrei, cu ochii în lacrimi: ”Să nu mai moară nimeni nebăgat în seamă, cu mesaje implorând să vină cineva să-i vadă durerea”

Joi, 24 August 2023 27956

Durerea pe care o simt apropiații Alexandrei, tânăra de 25 de ani care a murit în chinuri cumplite pe un pat al Maternității Botoșani, nu are sfârșit.

Colegiul Medicilor din România s-a autosesizat cu privire la cazul ”Alexandra” de la Botoșani și promite ”clarificări”

Joi, 24 August 2023 2381

Anchetele care se află acum în desfăşurare pot să aducă şi vor aduce clarificări cu privire la ceea ce s-a întâmplat, anunță Colegiul Medicilor din România.

Alertă medicală: Trei focare de turbare la limita judeţului Botoşani cu Suceava

Joi, 24 August 2023 366

Vulpii, care este principalul vector al virusului rabic, i se adaugă o altă specie invazivă, respectiv şacalul, „lucrurile putând deveni extrem de complicate”, precizează şeful...