Operat de urgenta dupa ce a stat cu o sticla de suc in anus timp de o saptamana!

Chirurgii spun ca pacientul a avut totusi noroc si sticla nu s-a spart in intestinul gros, pentru ca ar fi aparut complicatii mult mai grave. Tanarul a fost operat de urgenta si a marturisit ulterior ca era atat de beat incat nu stie cum a ajuns sticla in anusul lui.

Operat de urgenta dupa ce a stat cu o sticla de suc in anus timp de o saptamana!

   foto: informatiata.ro

Un tanar de 29 de ani, din zona Vatra Dornei, a ajuns la Spitalul Judetean Suceava in stare grava dupa ce timp de o saptamana a stat cu o sticla de suc de 330 de mililitri in anus. Chirurgii l-au dus direct in sala de operatie pentru ca viata pacientului era amenintata, acesta avand ocluzie intestinala.

Potrivit informatiata.ro, tanarul s-a prezentat la Spitalul din Vatra Dornei acuzand dureri puternice in partea dreapta a abdomenului. Medicii dorneni au decis transferul acestuia catre spitalul sucevean, cu mentiunea de apendicita acuta, pacientul neprecizand ceea ce stia de o saptamana si anume ca avea o sticla blocata in colon.

Ajuns la Spitalul Judetean Suceava, dorneanul a fost din nou evaluat medical, fiind suspect ca ar avea o tumora abdominala.

Chirurgul de garda, Octavian Diaconu, a solicitat efectuarea unei investigatii la computerul tomograf. Medicii au constatat atunci cu tupoare ca pacientul nu are nici o tumora abdominala ci o sticla, in colon. El a fost operat de urgenta si a marturisit ulterior ca era atat de beat incat nu stie cum a ajuns sticla in anusul lui. Chirurgii spun ca pacientul a avut totusi noroc si sticla nu s-a spart in intestinal gros, pentru ca ar fi aparut complicatii mult mai grave.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...