Nervi la Spitalul Judeţean! Zeci de pacienţi şi aparţinători iritaţi de timpul de aşteptare la internare FOTO
UPDATE!

Câteva zeci de pacienţi şi aparţinători au aşteptat luni ore întregi la ghişeele Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati finalizarea documentaţiilor de internare, criticând lipsa de personal.

Nervi la Spitalul Judeţean! Zeci de pacienţi şi aparţinători iritaţi de timpul de aşteptare la internare FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Cu un singur ghişeu de internări deschis, unde pacienţii şi aparţinătorii transmiteau documentaţiile de internare, dar şi cu o durată mare de operare a acestor documentaţii, la parterul spitalului s-au format cozi la care oamenii pierdeau ore întregi.

Unul dintre pacienţii care aştepta internarea se plângea că de patru ore aşteaptă să ajungă la ghişeu. Aparţinătorul unui pacient care abia se ţinea pe scaun din cauza stării precare de sănătate critica faptul că nu se poate suplimenta numărul de ghişee.

"Îşi bat joc de noi, de bolnavi, nu se gândesc să mai pună câteva cadre medicale aici, sunt atâtea gemuleţe", spunea botoşăneanul.

Managerul Spitalului Judeţean, Corneliu Mihai, a dispus deschiderea celorlalte ghişee, însă susţine că nici personalul nu este la capacitate.

"Avem şi oameni în concediu, am adus statisticieni din alte secţii şi încercăm să facem faţă. Însă procesarea unei fişe de internare durează 20 de minute. Avem în plan pentru anul viitor achiziţionarea unor automate de eliberare a tichetelor, astfel încât oamenii să fie chemaţi la internare în ordinea sosirii şi să nu mai stea în picioare la ghişeu", a declarat Corneliu Mihai.

De asemenea, potrivit oficialului, aproape fiecare dimineaţă de luni înseamnă aglomeraţie pentru că de regulă internările încep de luni.

UPDATE:

110 pacienţi au fost internaţi în Spitalul Judeţean de luni dimineaţă până la ora 13:00, potrivit managerului Corneliu Mihai. "Am mai deschis încă două ghişee ca să putem face faţă numărului de pacienţi", a adăugat oficialul.






 

 

Spune-ne opinia ta