Ministrul Sănătăţii anunţă demiterea unui director al DSP Botoşani pentru că ar fi stat pe Facebook

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, anunţă, într-un interviu pentru News.ro, că o va demite pe directoarea adjunctă de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, care stă toată ziua pe Facebook şi postează bancuri, în loc să se ocupe de vaccinarea copiilor.

Ministrul Sănătăţii anunţă demiterea unui director al DSP Botoşani pentru că ar fi stat pe Facebook

Întrebat dacă prin demiterea şefilor direcţiilor de sănătate publică din cinci judeţe a fost rezolvată problema vaccinării, ministrul a spus că sunt unele direcţii de sănătate pline de oameni care nu îşi fac treaba. "Sunt unele DSP-uri pline de oameni care nu îşi fac treaba. La trei-patru zile după demiterea celor zece directori executivi şi adjuncţi, m-a sunat un şef de direcţie şi mi-a spus că au fost vaccinaţi toţi copiii catagrafiaţi. Deci se poate, dacă vrei", a susţinut ministrul Sănătăţii.

De asemenea, ministrul Sănătăţii a anunţat că o va demite pe directoarea adjunctă a Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, care stă toată ziua pe Faceboook: "O altă demitere va fi aceea a directoarei adjuncte a Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani (Laura Acatrinei - n.r.), care în timpul serviciului, în loc să facă promovarea vaccinării, stă pe Facebook şi postează bancuri. Dar asta ţine de conştiinţa fiecăruia dintre noi".

Medic epidemiolog, Laura Acatrinei este director adjunct la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Botoşani din luna aprilie a acestui an. Contactată de Ştiri.Botoşani.Ro, Laura Acatrinei a spus că nu a primit nicio informaţie în privinţa demiterii anunţate de Bodog. "Ne ocupăm de campania de vaccinare", a susţinut directorul adjunct al DSP Botoşani.

Informaţia privind activitatea directorului adjunct al DSP a pornit de la un site de ştiri central care prezenta print-screen-uri după contul de Facebook al oficialului botoşănean ce dovedeau faptul că în timpul serviciului, acesta distribuia bancuri şi citate celebre. Într-un drept la replică trimis site-ului, Laura Acatrinei a susţinut că la pagina de Facebook avea acces întreaga familie, pe computerul de acasă. "La serviciu folosesc un calculator al instituției aflat în inventarul personal, care are un alt ID. Telefonul pe care il dețin, singurul de altfel, este unul care nu permire accesul la internet", susţinea Laura Acatrinei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
43

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
77

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
191

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...