Mesajul dureros al mamei lui Eric, din clinica din Turcia: "Nu este o luptă grea, ci foarte grea pentru viața prințului nostru..."

Mesajul dureros al mamei lui Eric, din clinica din Turcia: "Nu este o luptă grea, ci foarte grea pentru viața prințului nostru..."

Aflată într-o clinică din Turcia, alături de fiul său în vârstă de numai 3 ani și patru luni, mama lui Eric a postat un mesaj emoționant către toți cei care, în ultimele zile, au transmis bani, un gând bun, o rugăciune sau un cuvânt încurajator. Marți, micul prinț va trebui să treacă printr-o încercare teribilă: prima intervenție chirurgicală pentru înlăturarea a cât mai mult din tumoare.

Iată mesajul Biancăi Stâncescu, mama lui Eric:

"Va multumesc din tot sufletul pentru ajutorul pe care il oferiti. Nu am reusit sa va raspund tuturor pentru ca sunteti multi care ne scrieti mesaje si ne incurajati. 
Va multumesc din inima tuturor colegelor de breasla, profesorilor, familiei, cunostintelor, prietenilor, clientelor si celor care desi nu ne cunosc au sarit sa dea o mana de ajutor...
Ne simtim iubiti de voi si de Dumnezeu stiind ca un numar atat de mare de oameni ne ajuta neconditionat si se roaga pentru noi.
Nu este o lupta grea, ci foarte grea pentru viata printului nostru Ericut... Am scos toate armele si cu Dumnezeu inainte trebuie sa luptam pana invingem aceasta crunta boala. Gandurile voastre si rugaciunile le simtim ca un impuls si ne sunt armata in lupta pe care o ducem zi de zi.
Oameni dragi care ne-ati sarit in ajutor, va multumim, insa avem nevoie de voi in continuare.
Maine Ericut va suferi o interventie chirurgicala pentru inlaturarea cat de mult se poate a tumorii si realizarea biopsiei, iar mai apoi dupa aproximativ 10-15 zile vom incepe sedintele de chimioterapie (6 la numar pana in momentul acesta).
Operatia ce va avea loc maine (marti, nota red.) va fi in jurul sumei de 30.000 euro daca nu vor aparea complicatii, urmand ca mai apoi sa aflam costul curelor de chimioterapie si eventual daca vor mai fi nevoie de alte proceduri.

Va rugam sa va rugati cu noi pentru viata copilului nostru si sa ne fiti alaturi in continuare.
Este o durere de nedescris ceea ce simti in aceste momente, dar Dumnezeu ne va da putere si ne va calauzi catre victorie.

Doamne Ajuta si Fii alaturi de noi in aceste clipe".

 

Povestea lui Eric AICI: Eric, micul prinț care are nevoie de sprijinul nostru!

Eric are 3 ani și patru luni și s-a născut în Botoșani. La vârsta la care jocul îi îmbie pe copii să viseze, Eric a fost diagnosticat cu Tumora Wilms. El are nevoie de tratament la Anadolu Hospital din Turcia. Tumora Wilms este un tip de cancer renal rar care afectează în special copiii. De asemenea, mai este cunoscut sub numele de nefroblastom şi este cel mai frecvent cancer de rinichi la copii. Boala afectează, în special copiii de 3, 4 ani şi devine mult mai puţin frecventă după vârsta de 5 ani.

CONTURI BANCA BRD - TITULAR CONT: MARIUS STINCESCU

LEI - RO93BRDE070SV26124230700
EUR - RO06BRDE070SV42695510700
GBP - RO50BRDE070SV42695600700

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
329

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
670

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
32

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...