Meniu cu specific pascal pentru pacienții internați în Spitalul Județean Mavromati!

Meniu cu specific pascal pentru pacienții internați în Spitalul Județean Mavromati!

Pacienții care vor petrece sărbătorile pe patul de spital vor avea parte de un meniu cu specific pascal, prin aceasta reprezentanții Spitalului Județean Mavromati încercând să aline cât de puțin suferința celor care nu vor putea fi externați pentru a fi în mijlocul familiilor.

Astfel, pacienții vor primi în cele trei zile de Paști produse tradiționale specifice sărbătorilor.

"În perioada sărbătorilor pascale numărul persoanelor internate în spital va scădea. Estimăm să avem undeva la 600-650 de pacienți internați. Tot în această perioadă spitalul va suplimenta alimentația pacienților, prin oferirea de suplimente specifice sărbătorilor pascale: ouă roșii, cozonac, șuncă presată", a precizat medicul Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Mavromati.  

Cadrele medicale se așteaptă ca după sărbători să fie un aflux mare de pacienți, pe fondul consumului de alimente și băuturi alcoolice. De aceea, medicii recomandă prudență și un consum moderat de alimente și băuturi alcoolice. 

"Recomandăm evitarea abuzului și consumul excesiv de alimente, precum și consumul excesiv de alcool. Orice aliment consumat în exces, mai ales după postul îndelungat, s-ar putea să ducă la acuze medicale și prezentarea în UPU", a completat medicul Ștefan Bercea.   

În perioada sărbătorilor pascale, activitatea din Ambulatoriul de specialitate este suspendată vineri, 6 aprilie, și a doua zi de Paști, 9 aprilie. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mark Twain – "Autobiografie"

Marţi, 14 August 2018
268

În ceea ce priveşte autobiografiile, sunt de acord cu Mark Twain: "Autobiografia convenţională a fost, în toate timpurile, o fereastră deschisă. Autorul şade acolo şi-i priveş...

Loc de dat cu... EPIGRAMA! (I)

Duminică, 12 August 2018
795

Dacă ar trăi Păstorel, ar fi singurul care ne-ar atrage atenţia că epigrama trebuie să existe şi, probabil, ne-ar face şi "lista de bucate" ce ar aduce un plus de "calciu&q...

Transferat în stare gravă la Iași, după un accident în plină noapte!

Duminică, 12 August 2018
2038

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost grav rănit în urma unui accident petrecut la Ungureni. Medicii de la Botoșani au decis ulterior ca victima să fie transferată la Iași, într-o clinic...