Medicul care cerea bani pentru operațiile pe inimă a fost reținut. Câți bani avea în casă!

Medicul care cerea bani pentru operațiile pe inimă a fost reținut. Câți bani avea în casă!

Un medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi a fost retinut, vineri, de procurori, pentru ca cerea bani ca sa faca operatii pe inima.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au dispus, vineri, retinerea pentru 24 de ore a lui Eugen Bitere, el fiind cercetat pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.

Medicul urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pe 30 de zile.

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie (DGA) - Serviciul Judetean Anticoruptie (SJA) Iasi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, au efectuat trei perchezitii, una la cabinetul medicului din spital si alte doua la locuinte detinute de acesta.

Potrivit procurorilor, "exista probe certe" ca, in zilele de 10 si 11 iulie, medicul a pretins si primit cu titlu de mita, de la un numar de sase persoane, diferite sume de bani pentru conditionarea actului medical.

Potrivit unui comunicat DNA, doctorul este suspectat ca ar fi cerut bani pentru a efectua operatii pe cord - vorbim de sume cuprinse intre 1.000 si 1.500 de lei.

Ca urmare a perchezitiilor efectuate, au fost identificate sumele de 23.500 de euro, 1.250 de dolari, peste 3.500 de lei si numeroase obiecte de arta cu certificate de autenticitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...