Medic nou pe una dintre secţiile Spitalului Mavromati

Medic nou pe una dintre secţiile Spitalului Mavromati

Concursul organizat de Spitalul Judeţean Mavromati Botoșani, în vederea ocupării unui post de medic specialist pe una dintre secţiile cu deficit de personal, are şi un câştigător.

Dr. Claudia Diana Sabău a promovat concursul pentru postul de medic în specialitatea oncologie la Secţia Oncologie. Aceasta a obţinut 72,79 puncte la proba scrisă şi 96,65 puncte la proba practică şi la activitatea ştiinţifică.

Secţia Oncologie este una dintre secțiile din cadrul Spitalului Județean Mavromati, unde numărul pacienților este într-o continuă creștere, şi care se confruntă cu un deficit major de medici după ce o parte dintre cadre s-a pensionat. Trei medici își desfășoară activitatea în cadrul acestei secţii, şi ar trebui să fie minimum cinci. 

În ultimele luni unitatea sanitară a scos în repetate rânduri posturi de medici la concurs, dar, din păcate, nu au fost prea mulţi doritori.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pericol pe şosea! S-a urcat beat criţă la volan şi a provocat un accident! FOTO

Miercuri, 13 Decembrie 2017
3058

Un bărbat din Botoşani a dat dovadă, miercuri seara, de inconştienţă maximă urcându-se la volan deşi se afla într-o avansată stare de ebrietate.Bărbatul, în vârst...

Coşmarul unei botoşănence: A născut un copil mort, deşi a primit asigurări că totul este în regulă. "Un alt copil a murit în aceeaşi zi"

Miercuri, 13 Decembrie 2017
11026

Cei doi soţi locuiesc într-o localitate din judeţul Botoşani. Aşteptau cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil. Mama, în vârstă de 40 de ani, era la prima sarcină ş...

Zeci de minori beţi, salvaţi de cadrele medicale! Cel mai mic pacient a avut doar 8 luni!

Miercuri, 13 Decembrie 2017
912

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Mavromati, în primele 11 luni ale acestui an, 47 de minori au fost diagnosticaţi cu intoxicaţie etanolică, după ce au solicitat sprijinul cadr...