Le consumi? DESFUNDĂ arterele natural și protejează de INFARCT și atac vascular cerebral

Le consumi? DESFUNDĂ arterele natural și protejează de INFARCT și atac vascular cerebral

Sunt cel puțin 9 astfel de alimente minune, la care este foarte recomandat să apelați, cel puțin de 3 ori pe săptămână.

Ceaiul verde. Abundă în catechine, substanțe foarte eficiente în prevenirea cancerului. Acestea acționează prin diferite mecanisme ce conduc la inhibarea dezvoltării celulelor canceroase. Ceaiul verde va distruge colesterolul. Trebuie consumat frecvent, două căni cu ceai verde vor preveni formarea cheagurilor, colesterolului și blocarea arterelor.

Rodia. Rodiile conțin fitochimicale cu proprietăți antioxidante, care nu permit înfundarea arterelor. Sucul de rodie stimulează producția de oxid de azot, care ”aerisește” arterele și permite un flux corect al sângelui.

Turmericul. Are puternice proprietăți antiinflamatoare, inflamația fiind una din principalele cauze ale arterosclerozei.

Avocado. Reglează valorile colesterolului și este indicat să fie consumat zilnic.

Broccoli. Foarte bogat în vitamina K, nu permite calciului să deterioreze arterele. Conține și multe fibre, care reduc tensiunea arterială și nivelul colesterolului.

Sparanghelul. Acest aliment curăță arterele natural și îmbunătățește starea de sănătate a inimii, reduce tensiunea și previne cheagurile.

Spirulina. Stabilizează tensiunea și relaxează pereții arterelor, reglând, în același timp, nivelul colesterolului.

Merișoarele. Foarte bogate în antioxidanți, scad colesterolul rău. Consumul zilnic de merișoare va scădea riscul îmbolnăvirilor de inimă cu 40%!

Scorțișoara. Acest delicios condiment reduce nivelurile colesterolului și accelerează metabolismul.

 

doctorul zilei

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...