Jurnalista Magda Vasiliu, mama unui copil bolnav de cancer: "Nu mai cotizați la sănătate! Sunt bani pierduți, furați de un stat care își calcă cetățenii în picioare"

Jurnalista Magda Vasiliu, mama unui copil bolnav de cancer: "Nu mai cotizați la sănătate! Sunt bani pierduți, furați de un stat care își calcă cetățenii în picioare"

Jurnalista Magda Vasiliu critică dur, într-o postare pe Facebook, sistemul de asigurări de sănătate din România: "Sfatul meu: nu mai cotizați la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduți, furați de un stat care în fiecare secundă își calcă cetățenii în picioare în timp ce le zâmbește parșiv...Auzi! Să-ți cauți sponsori ca să-ți faci bine copilul!!!"

Magda Vasiliu este mama unui băiețel în vârstă de 8 ani, diagnosticat cu cancer, care este tratat în Italia.

"L-am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca și mine e la tratament cu fetița lui la același spital, Bambino Gesu. Întors în România, imbecilii de la sănătate îi recomandă să-și caute sponsori sau să apeleze la fundații/asociații dacă mai are nevoie de bani pentru tratamentul copilului!!! Cum își permit??? Cât își mai permit??? Băi, cotizezi 10 ani și nu vor să-ți deconteze 2300 de euro, în schimb, statul italian suportă un transplant de măduvă de 150.000 de euro dupaă doar 4 (!) luni de cotizație la sănătate! În ce tara trăim??? Cât tupeu să ai tu, stat roman, să-ți permiti să-i spui unui om să-și caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti să oferi nimic! Nimic! E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer...sunt boli rare pentru care România nu are de oferit nimic! Rușine!! Sfatul meu: nu mai cotizați la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduți, furați de un stat care în fiecare secundă își calcă cetățenii în picioare în timp ce le zâmbește parșiv...Auzi! Să-ți cauți sponsori ca să-ți faci bine copilul!!!"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
13

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
25

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
52

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...