Întemeietorul specializării anestezie terapie-intensivă din România: Când credincioșii se roagă, în lobii lor frontali a fost identificată o activitate intensă!

Născut în Statele Unite ale Americii, Dr. George Litaczek a studiat și lucrat în România, unde este considerat întemeietorul specialității "anestezie terapie-intensivă".

Întemeietorul specializării anestezie terapie-intensivă din România: Când credincioșii se roagă, în lobii lor frontali a fost identificată o activitate intensă!

 George Litaczek  Foto: contributors.ro

Ultimii ani au cunoscut o perpetuare a unei expresii profund manipulatoare, inventată de un specialist în marketing: "Vrem spitale, nu catedrale". Această expresie căuta să pună în antiteză medicina și credința, considerându-se că una o exclude pe cealaltă. Ultimul care afirmă falsitatea acestei concepții de marketing este profesor universitar doctor George Litaczek.

Născut în Statele Unite ale Americii, Dr. George Litaczek a studiat și lucrat în România, unde este considerat întemeietorul specialității "anestezie terapie-intensivă".

Într-un interviu pentru ziare.com, doctorul a spus că România este dominată de o lipsă de respect pentru orice, iar "televiziunile sunt oribile, nu fac decât să creeze isterie".

"Când mă uit la televiziuni, mă apucă groaza: e o lipsă de respect față de orice. Iar televiziunile sunt oribile, nu fac decât să creeze isterie. Cum ajunge unul ceva, dă în el, găsește-i că are 7 case, trei papuci etc! Acum văd că au o problemă și cu Catedrala Mântuirii. Religia e și ea o doctorie. Se ocupă de suflete. Când credincioșii se roagă, în lobii lor frontali a fost identificată o activitate intensă, care nu există la necredincioși", a afirmat doctorul.

Doctorul a explicat o întâmplare pe care a trăit-o în urmă cu 10 ani.

"Toată imunitatea organismului ține de credință. Universul funcționează fără Dumnezeu. El există numai în creierul omului. Eu am avut trăire de despărțire în două. La două săptămâni după operația de acum 10 ani, am făcut o hemoragie secundară cu trei litri de sânge pierdut, și în sala de operație mă vedeam pe mine și întreaga intervenție din tavan. Le-am descris apoi exact ce făceau fiecare. Carcasa mea era pe masă.

Și când trăiești extracorporalizarea, nu te mai poți îndoi că ești carcasa care ține de materialitate și ești om prin starea de conștiență umană care nu poate fi definită în termenii actuali ai științei. Adică sufletul și memoria din el. Creierul e doar în interfață", a mai afirmat el.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
21

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
144

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1580

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...