Inspecție de amploare a Ministerului Sănătății la Spitalul Mavromati

Cea mai mare unitate spitalicească din județul Botoșani este ținta unui amplu control efectuat de reprezentanții Ministerului Sănătății în teritoriu. Inspecția se desfășoară pe toate secțiile Spitalului Județean Mavromati și va dura o lună de zile.

 

Inspecție de amploare a Ministerului Sănătății la Spitalul Mavromati

De câteva zile pe secțiile Spitalului Mavromati este agitație, tot personalu fiind băgat în priză de inspecția ce a fost demarată săptămâna trecută. 

Potrivit medicului Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati, se verifică în special partea de curățenie și de circuite, controlul fiind realizați de specialiștii Inspecției Sanitare de Stat din cadrul Direcției de Sănătate Publică. 

"Acest control a fost demarat la începutul lunii mai și se va derula pe o perioadă de 30 de zile. Sunt controlate toate aspectele ce țin de activitatea medicală, în special pe partea de curățenie și dezinfecție, circuite funcționale. Emoții sunt întotdeauna dar noi considerăm că o bună parte din ceea ce se controlează este conform. O lună de zile vor sta în cadrul spitalului și controlează toate secțiile", a declarat medicul Ștefan Bercea.

La finalul controlului, se va întocmi un raport iar șefii spitalului vor afla dacă au trecut cu bine sau vor fi aplicate sancțiuni. 

Astfel de controale au fost derulate și în anii anteriori, fiind aplicate amenzi sau avertismente pentru neregulile depistate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Sinistrații afectați de explozia din Primăverii primesc bani de la Guvern! Ce sumă va fi alocată!

astăzi, 13:40
788

Locatarii din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de o explozie ce s-a produs într-unul dintre apartamente, la jumătatea lunii septembrie, vor primi sprijin fin...

Liderul LSI Botoșani: "Salariile profesorilor nu sunt acoperite la această oră"

astăzi, 13:16
190

Pe lângă fondurile insuficiente pentru plata hotărârilor judecătorești câștigate de angajații din sistemul de învățământ din județul Botoșani, nu sunt bani nic...

Bani insuficienţi pentru plata hotărârilor judecătoreşti ale profesorilor botoşăneni. "Riscăm să ajungem într-o situaţie de blocaj cu şcolile"

astăzi, 12:10
236

Banii alocaţi judeţului Botoşani la rectificarea bugetară de acum câteva zile nu acoperă nici pe departe necesarul de fonduri pentru plata hotărârilor judecătoreşti.Liviu Axint...