Inspecție de amploare a Ministerului Sănătății la Spitalul Mavromati

Cea mai mare unitate spitalicească din județul Botoșani este ținta unui amplu control efectuat de reprezentanții Ministerului Sănătății în teritoriu. Inspecția se desfășoară pe toate secțiile Spitalului Județean Mavromati și va dura o lună de zile.

 

Inspecție de amploare a Ministerului Sănătății la Spitalul Mavromati

De câteva zile pe secțiile Spitalului Mavromati este agitație, tot personalu fiind băgat în priză de inspecția ce a fost demarată săptămâna trecută. 

Potrivit medicului Ștefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Mavromati, se verifică în special partea de curățenie și de circuite, controlul fiind realizați de specialiștii Inspecției Sanitare de Stat din cadrul Direcției de Sănătate Publică. 

"Acest control a fost demarat la începutul lunii mai și se va derula pe o perioadă de 30 de zile. Sunt controlate toate aspectele ce țin de activitatea medicală, în special pe partea de curățenie și dezinfecție, circuite funcționale. Emoții sunt întotdeauna dar noi considerăm că o bună parte din ceea ce se controlează este conform. O lună de zile vor sta în cadrul spitalului și controlează toate secțiile", a declarat medicul Ștefan Bercea.

La finalul controlului, se va întocmi un raport iar șefii spitalului vor afla dacă au trecut cu bine sau vor fi aplicate sancțiuni. 

Astfel de controale au fost derulate și în anii anteriori, fiind aplicate amenzi sau avertismente pentru neregulile depistate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Profesori cu note mari la titularizare rămaşi fără post

Joi, 14 Septembrie 2017
1314

Au obţinut o notă mare la concursul de titularizare, dar asta nu le-a asigurat şi un loc de muncă. Este cazul mai multor cadre didactice din judeţul Botoşani, care nu şi-au găsit posturi &icir...

Preşedintele Consiliului Judeţean, către primarii care vor să iasă din ADI: "Revizuiţi-vă poziţia!"

Joi, 14 Septembrie 2017
684

În cadrul unei ședințe a ADI Ecoproces de joi, în care s-a dezbătut regulamentul privind salubritatea, Costică Macaleți le-a cerut primarilor să se gândească foarte bine &icir...

Corecție financiară uriașă aplicată pentru investiția cu fonduri europene de la Spitalul Mavromati!

Joi, 14 Septembrie 2017
1068

Instituția a primit o corecție financiară uriașă la proiectul care s-a derulat la Spitalul Județean Mavromati cu fonduri europene, prin care s-a modernizat și reabilitat unitatea sanitară....