Incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi a distrus blocul operator - NU se mai pot face interventii chirurgicale!

Nu se cunosc cu exactitate pagubele materiale produse de incendiu, cert fiind ca sala de operatie trebuie refacuta. Pacientii urmeaza sa fie reprogramati pentru operatii.

Incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi a distrus blocul operator - NU se mai pot face interventii chirurgicale!

La Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi nu se mai poate face nicio interventie chirurgicala, dupa ce incendiul izbucnit in cursul noptii de marti spre miercuri a distrus blocul operator.

Prof. univ. dr. Grigore Tinica, managerul spitalului, a declarat ca incendiul a afectat mai multe saloane, blocul operator si depozite de materiale.

Potrivit medicului, nu se cunosc cu exactitate pagubele materiale produse de incendiu, cert fiind ca sala de operatie trebuie refacuta.

Pacientii urmeaza sa fie reprogramati pentru operatii.

In cursul noptii de marti spre miercuri, in jurul orei 0:30, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul sase al Institutului de Boli Cardiovasculare I. M. Georgescu, 18 pacienti de la etajele 4 si 5 fiind evacuati de urgenta si transferati la Spitalul "C.I.Parhon", care se afla in aceeasi cladire, precum si la Spitalul "Sf. Spiridon".

Pentru stingerea incendiului care a afectat o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati a fost nevoie de mobilizarea a 62 de pompieri, interventia a opt autospeciale de stingere si a autoscarii. La fata locului au fost mai multe echipaje ale Ambulantei si SMURD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Florin Andone a semnat! Atacantul român s-a înţeles cu un club din Premier League pentru următorii cinci ani

astăzi, 10:15
145

Brighton & Hove Albion au anunţat că internaţionalul român se va alătura noii echipe pe 8 iunie, atunci când va începe perioada de transferuri. Totuşi, suma de transfer...

N-a înțeles nimic din accidentul din Ungaria! Şofer de microbuz filmat folosind două telefoane în acelaşi timp!

astăzi, 10:05
530

În urmă cu câteva zile 9 români și-au pierdut viața în urma unui accident în Ungaria pentru că șoferul făcea un live pe Facebook și nu era atent la drum. Se pare c...

Poliţia Română, sfaturi pentru folosirea telefonului: Atenţie la aplicaţiile folosite

Duminică, 27 Mai 2018
637

Poliţia Română recomandă atenţie sporită atunci când folosim telefoanele mobile, printre sfaturi fiind evitarea utilizării reţelelor wi-fi publice pentru operaţiuni bancare, comerţ online s...