Incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi a distrus blocul operator - NU se mai pot face interventii chirurgicale!

Nu se cunosc cu exactitate pagubele materiale produse de incendiu, cert fiind ca sala de operatie trebuie refacuta. Pacientii urmeaza sa fie reprogramati pentru operatii.

Incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi a distrus blocul operator - NU se mai pot face interventii chirurgicale!

La Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi nu se mai poate face nicio interventie chirurgicala, dupa ce incendiul izbucnit in cursul noptii de marti spre miercuri a distrus blocul operator.

Prof. univ. dr. Grigore Tinica, managerul spitalului, a declarat ca incendiul a afectat mai multe saloane, blocul operator si depozite de materiale.

Potrivit medicului, nu se cunosc cu exactitate pagubele materiale produse de incendiu, cert fiind ca sala de operatie trebuie refacuta.

Pacientii urmeaza sa fie reprogramati pentru operatii.

In cursul noptii de marti spre miercuri, in jurul orei 0:30, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul sase al Institutului de Boli Cardiovasculare I. M. Georgescu, 18 pacienti de la etajele 4 si 5 fiind evacuati de urgenta si transferati la Spitalul "C.I.Parhon", care se afla in aceeasi cladire, precum si la Spitalul "Sf. Spiridon".

Pentru stingerea incendiului care a afectat o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati a fost nevoie de mobilizarea a 62 de pompieri, interventia a opt autospeciale de stingere si a autoscarii. La fata locului au fost mai multe echipaje ale Ambulantei si SMURD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Ministrul Sănătăţii anunţă al paisprezecelea deces din cauza gripei: "Suntem la un pas de epidemie"

astăzi, 20:43
96

Sorina Pintea a afirmat că al paisprezecelea deces cauzat de gripă s-a înregistrat, vineri, în cazul unui bărbat din Capitală."În acest moment, avem 14 oameni decedaţi ...

Apendicele, scutul imunității noastre. La ce pericole se expun persoanele care nu îl mai au

astăzi, 09:46
629

Contrar părerii unora, funcția apendicelui este foarte importantă pentru buna funcționare a corpului uman. El întărește și sprijină sistemul imunitar.Mulți ani, medicii l-au conside...

Realitatea TV își va suspenda azi emisia. CNA a refuzat să reanalizeze cazul

Joi, 17 Ianuarie 2019
547

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a mentinut, in sedinta de joi, sanctiunea de suspendare cu 10 minute a emisiei obisnuite a Realitatea TV, pentru modul in care postul de televiziune a relat...