Incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi a distrus blocul operator - NU se mai pot face interventii chirurgicale!

Nu se cunosc cu exactitate pagubele materiale produse de incendiu, cert fiind ca sala de operatie trebuie refacuta. Pacientii urmeaza sa fie reprogramati pentru operatii.

Incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi a distrus blocul operator - NU se mai pot face interventii chirurgicale!

La Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi nu se mai poate face nicio interventie chirurgicala, dupa ce incendiul izbucnit in cursul noptii de marti spre miercuri a distrus blocul operator.

Prof. univ. dr. Grigore Tinica, managerul spitalului, a declarat ca incendiul a afectat mai multe saloane, blocul operator si depozite de materiale.

Potrivit medicului, nu se cunosc cu exactitate pagubele materiale produse de incendiu, cert fiind ca sala de operatie trebuie refacuta.

Pacientii urmeaza sa fie reprogramati pentru operatii.

In cursul noptii de marti spre miercuri, in jurul orei 0:30, pompierii au fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la etajul sase al Institutului de Boli Cardiovasculare I. M. Georgescu, 18 pacienti de la etajele 4 si 5 fiind evacuati de urgenta si transferati la Spitalul "C.I.Parhon", care se afla in aceeasi cladire, precum si la Spitalul "Sf. Spiridon".

Pentru stingerea incendiului care a afectat o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati a fost nevoie de mobilizarea a 62 de pompieri, interventia a opt autospeciale de stingere si a autoscarii. La fata locului au fost mai multe echipaje ale Ambulantei si SMURD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Șoferii prinși băuți la volan, lăsați să conducă în continuare dacă își montează pe mașină un alcooltest special - proiect

astăzi, 12:44
615

Șoferii care sunt prinsi bauti la volan ar putea conduce din nou, incepand chiar de a doua zi, daca sunt de acord sa isi monteze pe masina un alcooltest special. Alcooltestul ar urma sa blocheze moto...

Recomandările analiștilor: Stați în chirie încă doi ani și nu veți regreta!

astăzi, 11:53
1370

Opinia aparține lui Iancu Guda, analist economic, lector al Institutului Bancar Român.„Preţul la apartamente (inclusiv cele bune, inclusiv în marile oraşe), o să scadă cu ce...

Botoșăneanul Cristian Bădiliță semnează expoziția de pictura "Semnul lui Iona"

astăzi, 09:41
332

Miercuri, 17 octombrie 2018, ora 18.00, în foaierul Media al Teatrului Național ”I.L.Caragiale” va avea loc vernisajul expoziției de pictură SEMNUL LUI IONA semnată de Crist...