Imprimante de coduri de bare la Pediatrie: "În sfârșit, nu mai stăm să scriem zeci de nume și de prenume pe fiecare fiolă!"

Imprimante de coduri de bare la Pediatrie: "În sfârșit, nu mai stăm să scriem zeci de nume și de prenume pe fiecare fiolă!"

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani se află într-o perioadă de îmbunătățiri substanțiale în ceea ce privește dotarea, dar și reabilitarea interioară a clădirii. Personalul medical se arată mulțumit, subliniind că, spre deosebire de anumite perioade din trecut, instituției îi sunt puse la dispoziție cele necesare pentru buna funcționare.

Miercuri dimineață, patru imprimante de coduri de bare au fost recepționate la Secția de Pediatrie, fapt confirmat de coordonatorul acestuia, Aurel Tinca.

"Este o măsură extraordinar de bună, e minunată, pot spune. În sfârșit, nu mai stăm să scriem zeci de nume și de prenume pe fiecare fiolă. Vă dați seama ce chin e să scrii pe eprubetele astea mici. Acum scanăm, ca pe codul unui produs din magazin, și știm exact ce și cui predăm", spune Elena Șuleap, asistent-șef în cadrul instituției.

Conform spuselor acesteia, în aceste zile, au fost depuse referate pentru dotări "care vor fi sigur aprobate". 

Dintre cele mai așteptate schimbări, este mutarea biroului de internare la parterul clădirii de la intrare. Ușa principală va fi înlocuită de una culisantă, confom spuselor personalului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Târgul caritabil de Crăciun "Dăruim și Ajungem Mari", la Teatrul Vasilache

Vineri, 7 Decembrie 2018
364

Voluntarii Ajungem MARI Botoșani organizează târgul caritabil de Crăciun "Dăruim și Ajungem Mari", eveniment al cărui scop principal este strângerea de fonduri, dedicate educației copiilor in...

Ziua Națională a României aduce un nou meci de handbal masculin disputat la Polivalenta din Botoșani!

Miercuri, 28 Noiembrie 2018
531

CSU Galați vine să înfrunte lotul botoșănean sâmbătă, 1 decembrie, meciul începând la ora 12:30, la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă". Disputa va fi ultima din acest tur.CSM Botoșani...

Handbal masculin: CSM Botoșani – CSM Vaslui, scor 19-33

Luni, 12 Noiembrie 2018
501

Meciul CSM Botoșani – CSM Vaslui, de sâmbătă, 10 noiembrie, s-a încheiat cu scorul de 19-33 (9-18). Cu toate că botoșănenii sperau la victorie, iar echipa adversară le-a ...