Imprimante de coduri de bare la Pediatrie: "În sfârșit, nu mai stăm să scriem zeci de nume și de prenume pe fiecare fiolă!"

Imprimante de coduri de bare la Pediatrie: "În sfârșit, nu mai stăm să scriem zeci de nume și de prenume pe fiecare fiolă!"

Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani se află într-o perioadă de îmbunătățiri substanțiale în ceea ce privește dotarea, dar și reabilitarea interioară a clădirii. Personalul medical se arată mulțumit, subliniind că, spre deosebire de anumite perioade din trecut, instituției îi sunt puse la dispoziție cele necesare pentru buna funcționare.

Miercuri dimineață, patru imprimante de coduri de bare au fost recepționate la Secția de Pediatrie, fapt confirmat de coordonatorul acestuia, Aurel Tinca.

"Este o măsură extraordinar de bună, e minunată, pot spune. În sfârșit, nu mai stăm să scriem zeci de nume și de prenume pe fiecare fiolă. Vă dați seama ce chin e să scrii pe eprubetele astea mici. Acum scanăm, ca pe codul unui produs din magazin, și știm exact ce și cui predăm", spune Elena Șuleap, asistent-șef în cadrul instituției.

Conform spuselor acesteia, în aceste zile, au fost depuse referate pentru dotări "care vor fi sigur aprobate". 

Dintre cele mai așteptate schimbări, este mutarea biroului de internare la parterul clădirii de la intrare. Ușa principală va fi înlocuită de una culisantă, confom spuselor personalului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

CSM Botoșani se menține în cursa pentru locul al doilea în clasamentul Diviziei A

astăzi, 09:12
299

Meciul de handbal masculin desfășurat duminică la Galați s-a încheiat la egalitate între echipa botoșăneană și echipa gazdă. Disputa, circumscrisă Diviziei A, reprezint...

VOCEA STRĂZII - Tinerii au cuvântul: Ce aș face dacă aș fi primar al municipiului Botoșani!

Luni, 22 Octombrie 2018
1124

Tinerii din Botoșani au dezvăluit, în cadrul unui sondaj stradal, ce ar face ei dacă ar fi, pentru o zi, primari. Intervievații au exprimat de la nevoi de toate zilele, până la idei c...

Moment istoric pentru CSM Botoșani! - "Jucăm cu plăcere și cu dorința de a face spectacol!"

Luni, 15 Octombrie 2018
1233

Echipa de handbal CSM Botoșani va trăi un moment istoric pentru evoluția sa și pentru sportul botoșănean. Aceasta va avea primul meci din șaisprezecimile pentru Cupa României, înfruntând-o p...