Gravida din ambulanţa care a produs un accident mortal a născut o fetiţă!
BOTOSANI

Femeia gravidă ce se afla în ambulanţa ce a fost implicată, duminică, într-un accident mortal a născut la Maternitatea Botoşani. 

Gravida din ambulanţa care a produs un accident mortal a născut o fetiţă!

Tânăra a solicitat ajutorul ambulanţei, după ce duminică a început travaliul şi nu s-a putut deplasa singură din localitatea Ghireni spre Botoşani.

În oraşul Săveni, ambulanţa ce o transporta a accidentat mortal o bătrână de 72 de ani. Pacienta din ambulanţă a fost preluată de un alt echipaj şi dusă la Maternitatea Botoşani, iar câteva ore mai târziu a adus pe lume o fetiţă de 2.880 de grame, care a primit la naştere nota 8. 

Cadrele medicale spun că atât mama, cât şi bebeluşul sunt bine şi urmează a fi externate în următoarele zile.

În paralel, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului, însă datele preliminare ale anchetei indică culpa bătrânei ce s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
14

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
26

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
53

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...