Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati este sufocată de pacienţi, însă nu toţi prezintă urgenţe medicale şi ar avea motive intemeiate să se prezinte în acest compartiment. 

Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

O dovedeşte şi cazul a două femei ce au venit, duminică, din localităţile judeţului în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a vedea parada de datini şi obiceiuri şi cu această ocazie au trecut pe la UPU pentru a-şi verifica sănătatea.

Prima pacientă, o femeie de 40 de ani din comuna Tudora a vrut să îşi verifice iniţial tensiunea şi ulterior, după ce valorile au ieşit normale, a vrut să fie consultată de un medic şi a simulat dureri de cap şi în piept. 

„I s-a explicat că nu reprezintă o urgenţă, va fi consultată de un medic, dar va trebui să aştepte câteva ore. A spus că ea venise cu copilul la tradiţiile din centru şi s-a gândit să vină să îşi facă şi un consult. Şi-a sunat apoi soţul să îl întrebe dacă să rămână sau nu”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD. 

O altă femeie prezentă la manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă a trecut pe la UPU pentru a-şi verifica starea de sănătate. Aceasta le-a spus cadrelor medicale că are o durere la spate de câteva zile şi vrea un control. După ce i s-a transmis că nu este o urgenţă medicală majora a plecat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dosar penal şi amendă usturătoare pentru şoferul beat care a avariat trei maşini. Ce au mai descoperit poliţiştii!

astăzi, 09:43
26

În urma verificărilor făcute de poliţişti s-a constatat că inspecţia tehnică periodică a maşinii era expirată din data de 15 august 2017. Petru Daniel V., de 42 de ani, a primit o amen...

Patru persoane internate în spital, după incendiul de marţi! Care este starea lor!

astăzi, 09:05
292

Patru dintre persoanele care locuiesc în blocul de pe Aleea Nouă, din municipiul Botoşani, afectat, marţi, de un incendiu care a izbucnit într-un apartament situat la parter, au rămas ...

Trenul Unirii va uni simbolic orașele București și Iași, tras de o locomotivă tricoloră!

astăzi, 08:50
89

Trenul Unirii va uni simbolic orasele Bucuresti si Iasi pentru a marca 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane, cunoscuta ca Mica Unire, urmand sa treaca prin alte sapte orase pana la destinatie....