Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati este sufocată de pacienţi, însă nu toţi prezintă urgenţe medicale şi ar avea motive intemeiate să se prezinte în acest compartiment. 

Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

O dovedeşte şi cazul a două femei ce au venit, duminică, din localităţile judeţului în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a vedea parada de datini şi obiceiuri şi cu această ocazie au trecut pe la UPU pentru a-şi verifica sănătatea.

Prima pacientă, o femeie de 40 de ani din comuna Tudora a vrut să îşi verifice iniţial tensiunea şi ulterior, după ce valorile au ieşit normale, a vrut să fie consultată de un medic şi a simulat dureri de cap şi în piept. 

„I s-a explicat că nu reprezintă o urgenţă, va fi consultată de un medic, dar va trebui să aştepte câteva ore. A spus că ea venise cu copilul la tradiţiile din centru şi s-a gândit să vină să îşi facă şi un consult. Şi-a sunat apoi soţul să îl întrebe dacă să rămână sau nu”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD. 

O altă femeie prezentă la manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă a trecut pe la UPU pentru a-şi verifica starea de sănătate. Aceasta le-a spus cadrelor medicale că are o durere la spate de câteva zile şi vrea un control. După ce i s-a transmis că nu este o urgenţă medicală majora a plecat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tu știi câți bani s-au adunat în contul tău de pensii? Un milion de români au cel puțin 10.000 de lei și nu știu de ei!

astăzi, 13:49
16

Un milion de romani au 10.000 de lei in cont si nu stiu de ei, sustine Radu Craciun, directorul general al fondului BCR Pensii si presedintele Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romani...

Cancerul de cap sau gât, a șasea cea mai răspândită formă de cancer! Cei mai mulți pacienți ajung la medic prea târziu

astăzi, 13:34
200

Cancerul de cap sau gât. Cancerul localizat în zona capului sau gâtului este cel de-al șaselea cel mai răspândit tip de cancer și, cu toate că simptomele sunt în majo...

Liga a 3-a: CSM Pașcani 0 - 3 FC 2 Botoșani

astăzi, 13:14
80

Vineri, 12 octombrie, FC 2 Botoșani a reușit să acumuleze primele puncte din sezonul actual al Ligii a 3-a. Florescu cu două eurogoluri și Vlădescu cu un gol au adus victoria roș-alb-albaștril...