Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati este sufocată de pacienţi, însă nu toţi prezintă urgenţe medicale şi ar avea motive intemeiate să se prezinte în acest compartiment. 

Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

O dovedeşte şi cazul a două femei ce au venit, duminică, din localităţile judeţului în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a vedea parada de datini şi obiceiuri şi cu această ocazie au trecut pe la UPU pentru a-şi verifica sănătatea.

Prima pacientă, o femeie de 40 de ani din comuna Tudora a vrut să îşi verifice iniţial tensiunea şi ulterior, după ce valorile au ieşit normale, a vrut să fie consultată de un medic şi a simulat dureri de cap şi în piept. 

„I s-a explicat că nu reprezintă o urgenţă, va fi consultată de un medic, dar va trebui să aştepte câteva ore. A spus că ea venise cu copilul la tradiţiile din centru şi s-a gândit să vină să îşi facă şi un consult. Şi-a sunat apoi soţul să îl întrebe dacă să rămână sau nu”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD. 

O altă femeie prezentă la manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă a trecut pe la UPU pentru a-şi verifica starea de sănătate. Aceasta le-a spus cadrelor medicale că are o durere la spate de câteva zile şi vrea un control. După ce i s-a transmis că nu este o urgenţă medicală majora a plecat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În stare gravă, după un accident stupid. Victima a fost transferată la Iași!

Luni, 23 Aprilie 2018
790

Victima, în vârstă de 46 de ani, din Bălușeni, s-a dus duminică pe câmp de unde s-a întors seara, cu căruța. Pe drum, roata căruței a trecut peste o denivelare, moment ...

În "misiune", alături de pompierii botoșăneni: 800 de botoșăneni au intrat în caravana SMURD "Fii pregatit!" FOTO

Luni, 23 Aprilie 2018
162

Exista situatii limita in care cateva secunde pot schimba totul! Pentru astfel de momente, aproape 800 de botoșaneni au dorit să se pregătească si au participat, in perioada 21 - 23 aprilie, ...

Sportivi din Botoșani, medaliați la Campionatul Balkanic de Karate Unificat! FOTO

Luni, 23 Aprilie 2018
581

În perioada 20- 22 aprilie, s-a desfășurat la Târgoviste ediția I a Campionatului Balkanic de Karate Unificat, competiție organizată de Federația Română de Karate W....