Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati este sufocată de pacienţi, însă nu toţi prezintă urgenţe medicale şi ar avea motive intemeiate să se prezinte în acest compartiment. 

Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

O dovedeşte şi cazul a două femei ce au venit, duminică, din localităţile judeţului în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a vedea parada de datini şi obiceiuri şi cu această ocazie au trecut pe la UPU pentru a-şi verifica sănătatea.

Prima pacientă, o femeie de 40 de ani din comuna Tudora a vrut să îşi verifice iniţial tensiunea şi ulterior, după ce valorile au ieşit normale, a vrut să fie consultată de un medic şi a simulat dureri de cap şi în piept. 

„I s-a explicat că nu reprezintă o urgenţă, va fi consultată de un medic, dar va trebui să aştepte câteva ore. A spus că ea venise cu copilul la tradiţiile din centru şi s-a gândit să vină să îşi facă şi un consult. Şi-a sunat apoi soţul să îl întrebe dacă să rămână sau nu”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD. 

O altă femeie prezentă la manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă a trecut pe la UPU pentru a-şi verifica starea de sănătate. Aceasta le-a spus cadrelor medicale că are o durere la spate de câteva zile şi vrea un control. După ce i s-a transmis că nu este o urgenţă medicală majora a plecat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ilie, sfantul care aduce ploaia - VIDEO

astăzi, 07:33

Sfantul Proroc Ilie Tesviteanul este sarbatorit pe data de 20 iulie. Sfantul Ilie a fost fiul lui Sovac, un preot al Legii Vechi, care locuia in cetatea Tesve, din Galaad (Israel). De la numele aceste...

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
251

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
324

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...