Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati este sufocată de pacienţi, însă nu toţi prezintă urgenţe medicale şi ar avea motive intemeiate să se prezinte în acest compartiment. 

Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

O dovedeşte şi cazul a două femei ce au venit, duminică, din localităţile judeţului în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a vedea parada de datini şi obiceiuri şi cu această ocazie au trecut pe la UPU pentru a-şi verifica sănătatea.

Prima pacientă, o femeie de 40 de ani din comuna Tudora a vrut să îşi verifice iniţial tensiunea şi ulterior, după ce valorile au ieşit normale, a vrut să fie consultată de un medic şi a simulat dureri de cap şi în piept. 

„I s-a explicat că nu reprezintă o urgenţă, va fi consultată de un medic, dar va trebui să aştepte câteva ore. A spus că ea venise cu copilul la tradiţiile din centru şi s-a gândit să vină să îşi facă şi un consult. Şi-a sunat apoi soţul să îl întrebe dacă să rămână sau nu”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD. 

O altă femeie prezentă la manifestările dedicate sărbătorilor de iarnă a trecut pe la UPU pentru a-şi verifica starea de sănătate. Aceasta le-a spus cadrelor medicale că are o durere la spate de câteva zile şi vrea un control. După ce i s-a transmis că nu este o urgenţă medicală majora a plecat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incredibil! ANAF abrogă Declarația unică, la o săptămână de când a intrat în vigoare!

astăzi, 21:04
110

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus în dezbatere publică, miercuri, un proiect de act normativ prin care abrogă un alt act normativ propriu care a intrat în vigoar...

Anchetă după o nuntă în penitenciar. O femeie psiholog s-a căsătorit cu "Crocodilu", din clanul Sportivilor - VIDEO

astăzi, 20:21
816

Administrația Penitenciarelor face anchetă internă după ce o femeie, angajată pe post de psiholog la Rahova, s-a căsătorit, săptămâna trecută, cu un deținut. Este vorba despre un memb...

Ordin de ministru: Elevii vor sta acasă și vineri!

astăzi, 18:14
2579

Școlile vor fi închise și joi, când profesorii au zi liberă, conform legii (24 ianuarie). Decizia a fost luată miercuri, după ce specialiștii Institutului Național de Sănătate Pub...