Decizia luată de conducerea Spitalului Mavromati privind programările pentru consultaţiile la Cardiologie!

Decizia luată de conducerea Spitalului Mavromati privind programările pentru consultaţiile la Cardiologie!

   Foto: Medicul Stefan Bercea

Conducerea Spitalului Judeţean Mavromati a decis să nu se mai facă liste de aşteptare pentru consultaţiile oferite de medicii cardiologi din cadrul spitalului.

Dacă până acum astfel de liste se întindeau chiar şi pe două trei luni, Secţia Cardiologie fiind una dintre cele mai aglomerate din cadrul unităţii sanitare, acum programările se fac doar de pe o lună pe alta iar cei care nu prin un loc pe listă, în limita numărului de locuri alocat, vor trebui să revină luna următoare să îşi facă programare.

Progamările se vor face în fiecare lună, pe data de 20, pentru luna următoare.

“Deşi avem un deficit de medici cardiologi, conducerea spitalului nu a dorit să se mai facă liste de aşteptare. Se fac liste de pe o lună pe alta. În fiecare lună, pe data de 20, pacienţii se pot înscrie pentru luna următoare pe lista de aşteptare. Cei care nu au prins loc rămân în aşteptare, dar nu pe listă. Persoanele cu afecţiuni cardiace care se agravează se prezintă în UPU, unde oricum sunt văzuţi de medici. Persoanele care necesită control medical periodic şi consult în ambulatoriu se prezintă pe data de 20, pentru luna următoare”, a declarat medicul Ştefan Bercea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Mavromati.

 

 

 

Spune-ne opinia ta