Copil ajuns la spital din cauza unei jucării!

Copil ajuns la spital din cauza unei jucării!

Un copil în vârstă de doi ani, din municipiul Botoșani, a fost la un pas să se sufoce după ce a băgat o jucărie în gură.

Mama a observat că micuțul se sufocă și a sunat la 112. Pentru a ajunge cât mai repede la spital, părinții nu au mai așteptat să ajungă ambulanța și au dus ei copilul. Din fericire, cadrele medicale au reușit să îi scoată jucăria care rămăsese blocată, iar copilul a mai fost reținut în spital pentru observație. 

„Pacientul avea jucăria blocată în gât şi exista pericolul să o absoarbă şi mai mult şi să îi blocheze esofagul şi să împiedice respiraţia. Deja avea dificultăţi în respiraţie. Din fericire, jucăria era destul de aproape de cavitatea bucală, astfel că a putut fi extrasă repede”, a precizat un asistent din cadrul Secţiei de Pediatrie Botoşani. 

Medicii pediatri se confruntă periodic cu astfel de cazuri, când copii de vârste mici ajung la spital după ce își introduc obiecte în nas sau în gură.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: 142 de absolvenți selectați de angajatori în urma Bursei locurilor de muncă, alți 19 tineri au fost angajați pe loc!

astăzi, 11:59
141

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat Bursa locurilor de munca pentru absolventi, una dintre cele mai importante acţiuni implementate  la nivel judeţean ...

Temperaturi cu minus, lapoviță și ninsori

astăzi, 11:21
478

Prognoza meteo anunţă temperaturi tot mai scăzute săptămâna viitoare. Putem spune că iarna îşi intră în drepturi. Joi, 25 octombrie, sunt anunţate primele ninsori în R...

Vorbim corect: "Din" sau "dintre"?

astăzi, 09:24
189

"Multi din prietenii mei", "unul din voi", "fiecare din colegii mei" sunt doar cateva exemple de exprimari neingrijite, intalnite atat de des, incat nici nu le mai consid...