Contestaţie respinsă la concursul cu scandal de la UPU Botoşani

Contestaţie respinsă la concursul cu scandal de la UPU Botoşani

Contestaţia formulată de unul dintre candidaţii care au participat la concursul pentru ocuparea posturilor de asistent medical din cadrul Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati a fost respinsă de comisia de soluţionare a contestaţiilor.

Acest concurs a generat un adevărat scandal. Nu mai puţin de 17 candidaţi s-au înscris pentru cele trei posturi scoase la concurs, însă doar patru au trecut de proba scrisă, cel mai mare punctaj la această probă fiind obţinut de o candidată care lucrează în cadrul Spitalului Judeţean Mavromati, pe secţia Cardiologie.

 Iniţial, acesteia nu i-a fost admis dosarul în vederea participării la concurs în momentul depunerii, pe motiv că este deja angajată a unităţii sanitare, dar ulterior i-a fost acceptată candidatura.

După susţinerea probei scrise, candidaţii care au fost declaraţi admişi au avut de susţinut o probă practică la care asistenta care a obţinut cel mai mare punctaj la proba scrisă a picat, pentru că nu ar fi efectuat bine manevrele de acordare a primului ajutor în cazul unui stop cardiac. Asistenta a formulat contestaţie.

„Contestaţia depusă de doamna asistentă a fost respinsă, având în vedere că nota acordată de comisia de soluţionare a contestaţiilor este mai mică decât nota acordată de comisia de concurs”, a precizat un reprezentant al Spitalului Mavromati.

Asistenta va fi trimisă şi în comisia de disciplină, după ce a lipsit nemotivat de la muncă pentru a susţine prima probă a examenului.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A urcat la volan, dar aventura s-a terminat prost: Doi răniți, dosare penale și o mașină avariată!

astăzi, 12:08
28

Mașina condusă de un tânăr de 20 de ani se deplasa, duminică, pe drumul judeţean DJ 282. Pe relaţia Săveni-Vlăsineşti, șoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, &icir...

Surpriză uriașă pentru polițiștii botoșăneni, după ce au tras pe dreapta o mașină!

astăzi, 12:00
90

Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 care acționau, duminică, pe drumul comunal DC37, de pe raza comunei Todireni, au oprit pentru control un autoturism care prezenta avarii.Procedând ...

Din răzbunare, a dat foc unui balot de paie, dar nu a mai putut controla incendiul care a urmat!

astăzi, 11:54
253

În cursul zilei de duminică, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 1 au fost sesizaţi de un bărbat de 68 de ani cu privire la faptul că, în curtea locuinţei sale, a izbucnit un incendiu ca...