Centrul de Transfuzii Sanguine aşteaptă şi luni donatori

Cum 24 ianuarie este zi liberă, aşa cum este prevăzut de lege, Guvernul a decis crearea unei "punţi" între weekend şi ziua de marţi, ca atare şi luni va fi zi liberă, urmând să fie recuperată ulterior. Nu pentru toată lumea, însă.

Centrul de Transfuzii Sanguine aşteaptă şi luni donatori

Centrul de Transfuzii Sanguine, de exemplu, va funcţiona, cadrele medicale urmând să se afle la serviciu pentru recoltări de sânge şi pentru onorarea comenzilor venite din partea unităţilor sanitare.

"Colegii care au dorit să-şi ia liber, au făcut-o, cei care doresc vin la serviciu pentru asigurarea fluxului de activitate. Din câte ştim, vor lucra mai toate unităţile sanitare, inclusiv Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean", spune medicul Parascheva Temneanu, directorul Centrului de Transfuzii.

Astfel că, dacă beneficiaţi de zi liberă şi doriţi să faceţi un gest important pentru viaţa semenilor prin dosarea de sânge, aveţi această posibilitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Moartea unei mame, "salvarea" unui copilaş ajuns în sistemul de protecţie

Miercuri, 4 Octombrie 2017
1792

Pe 10 septembrie, o femeie din Agafton, comuna Curteşti, făcea o descoperire şocantă: vecina ei, de 36 de ani, murise în casă, în timp ce fetiţa ei, de 3 ani, se juca prin curtea ei....

Medicii botoşăneni şi-au ales reprezentanţii în Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor

Marţi, 3 Octombrie 2017
1877

La zece zile de la primul tur al alegerilor pentru componenţa Comisiei de Disciplină, duminică şi luni medicii din judeţ au fost aşteptaţi la Botoşani, la sediul Colegiului Medicilor, pentru a...

Medici greu de angajat la Ambulanţă şi SMURD. Raed Arafat, la Botoşani: "De doi ani încercăm să modificăm o hotărâre de guvern"

Luni, 2 Octombrie 2017
1145

În condiţiile în care la Iaşi este o "pepinieră" de viitori medici de urgenţă, Raed Arafat a cerut conducerii Consiliului Judeţean să ajusteze în aşa manieră organigrama Spitalului Judeţe...