Carte lângă carte- Cărţi pentru copiii aflaţi în dificultate

Micii pacienţi ai Secţiei de Psihiatrie Pediatrică din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati vor avea parte de o internare mai uşoară, datorită gândului unor copii care au decis să le ofere cărţi.

Carte lângă carte- Cărţi pentru copiii aflaţi în dificultate

Vacanţa mare va fi mai bogată şi mai colorată pentru copiii de la Spitalul de Copii Botoşani, Compartimentul de Psihiatrie Pediatrică datorită elevilor din clasa a II-a Step by Step de la Şcoala Gimnazială Nr. 7 Botoşani, coordonaţi de prof. Ionela Chelariu şi prof. Daniela Dănilă.

Copiii de aici au primit diverse cărţi pentru a putea desfăşura activităţi de timp liber. Acţiunea a fost desfăşurată în cadrul proiectului "Carte lângă carte", proiect coordonat de doamnele învăţătoare, doamna instructor pentru educaţie Banacovschi Alina şi doamna doctor Jijie Laura.

În proiect au fost cooptaţi ca şi colaboratori şi alţi elevi ai Şcolii Gimnaziale Nr. 7 Botoşani. Proiectul se doreşte a fi o poartă deschisă tuturor celor care vor să dăruiască din inimă, fără a aştepta nimic în schimb!

Comunicat de presă

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

15 simptome sugestive pentru cancer pe care femeile adesea le ignora

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1304

"Cancer" este termenul medical ce pare sa ne sperie cel mai mult in prezent. Boala universala, ce isi alege pacientii din toate paturile sociale, din toate categoriile de varsta si uneo...

Cea mai bogată femeie, condamnată la 18 zile de închisoare și o amendă de 26.000 de euro!

Vineri, 17 Noiembrie 2017
1692

Cea mai bogată femeie din această țară a primit o pedeapsă de 18 zile de închisoare cu suspendare și o amendă de aproape 26.000 de euro, după ce a fost oprită de polițiștii rutieri pe...

Oamenii de afaceri reactioneaza dupa o ordonanta data pe furis de Guvern: Incearca sa puna presiune pe companii sa creasca salariile!

Vineri, 17 Noiembrie 2017
898

Guvernul a publicat pe neasteptate o ordonanta de urgenta prin care incearca sa oblige toate companiile private sa creasca salariile brute, astfel incat salariile nete sa nu fie afectate de transferul...