Candidat contestat la concursul pentru șefia Spitalului TBC!

Candidatura actualului manager al Spitalului de Pneumoftiziologie, din municipiul Botoșani, pentru un nou mandat, ridică semne de întrebare pentru unele persoane. 

Candidat contestat la concursul pentru șefia Spitalului TBC!

Într-o sesizare venită pe adresa redacției Stiri.Botosani.ro se arată că Daniel Costel Buga nu ar îndeplini condițiile prevăzute de lege pentru a ocupa un astfel de post, făcându-se referire la studiile acestuia.

Potrivit anunțului de concurs, candidații trebuie să aibă studii superioare medicale, economico-financiare sau judiciare. 

"Candidatul pentru funcția de manager la Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani nu îndeplinește condițiile legale de studii necesare pentru ocuparea unui post de manager de spital (are studii de administrație publica, care nu sunt asimilate cu cele medicale, economico- financiare, juridice) și totuși a fost declarat admis la selecția dosarelor de catre comisia de concurs condusa de dl. consilier local Călin Bosovici. Același lucru s-a întâmplat și în anul 2014", se arată în sesizarea trimisă redacției Stiri.Botosani.ro

Daniel Costel Buga este singurul candidat înscris la concursul pentru postul de manager al Spitalului TBC, trecând deja de prima probă, respectiv selecția dosarelor.

"Dosarul a fost verificat de către comisie. Sesizări se pot face. Eu din câte știu dosarul este complet și în urma analizei dosarului îndeplinește toate condițiile pentru a participa la concurs", ne-a declarat consilierul local Călin Bosovici, președintele comisiei de concurs.

Următoarea probă a concursului este în data de 18 octombrie, când va avea loc susținerea proiectului de management de către candidat. 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO - Incredibil! Șoferul microbuzului din Ungaria făcea live pe Facebook în momentul în care s-a produs accidentul!

astăzi, 07:47
1005

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă că nouă persoane au murit în accidentul produs în Ungaria şi că până în prezent s-a stabilit că cinci dintre victime sunt de ...

Și-a bătut crunt femeia pe care o iubea, apoi s-a spânzurat. Victima a fost transportată la Iași, dar se zbate între viață și moarte!

astăzi, 07:15
1917

O imagine de coșmar, pe care nu o vor uita curând! De asta au avut parte oamenii dintr-un sat botoșănean care, alarmați de strigătele unei vecine, au mers să vadă ce se petrece. Cân...

O nouă întâlnire cu contribuabilii, la sediul ANAF Botoșani. Vezi cum te poți programa și cum poți transmite întrebări!

astăzi, 07:12
317

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Botoșani organizează in data de 23 mai 2018, la ora 11, la sediul instituţiei din Botoşani, str. Piaţa Revoluţiei nr. 5, etaj 3, camera 313,...