Botoșănenii vor beneficia și în luna octombrie de consultațiile cardiologice gratuite

Botoșănenii vor beneficia și în luna octombrie de consultațiile cardiologice gratuite

Demersul umanitar inițiat în cadrul campaniei "Inimi pentru inimi" care se adresa persoanelor cardiace, cu posibilități financiare reduse, continuă și în luna octombrie.

Reprezentanții clinicii Medical Tex au transmis că în perioada 15-17 octombrie 2020, prof. dr. Gabriel Constantin, un renumit cardiolog și conferențiar la Universitatea din București, va continua să ofere consultații cardiologice persoanelor cu venituri modeste la sediul Clinicii Medical Tex, din Bulevadrul Mihai Eminescu.

Consultațiile cuprind examen cardiologic complet și constau în: EKG, ECOGRAFIE CARDIACĂ, DOPPLER COLOR, ECOGRAFIE VASE PROFUNDE/CAROTIDĂ, ECOGRAFIE ABDOMINALĂ, PLAN DE TRATAMENT.

Venitul pentru care solicitantul va avea acces la serviciile medicale gratuite va fi de maxim 800 lei, demonstrat prin cuponul de pensie sau adeverință de șomaj, în ordinea înscrierilor.

La data consultației, pacienții vor avea asupra lor cartea de identitate, dovada venitului și ultima evaluare cardiologică (scrisoare medicală)

 

Spune-ne opinia ta