Botoșăneancă în stare gravă, transportată cu elicopterul la Iași!

Botoșăneancă în stare gravă, transportată cu elicopterul la Iași!

Elicopterul SMURD a efectuat, joi, o nouă misiune în județul Botoșani. Ambulanța aeriană a fost chemată pentru o femeie în vârstă de 69 de ani, aflată în stare gravă.

Femeia a suferit un șoc cardiogen iar cadrele medicalede la Spitalul Județean Mavromati au decis că se impune transferul acesteia la o clinică de specialitate din Iași.

Pacienta a fost transportată cu o ambulanță până la Unitatea Militară de pe strada Petru Rareș, de unde a fost prelută de cadrele medicale de pe elicopter.

Socul cardiogen apare cand inima nu mai poate pompa brusc sange pentru a indeplini nevoile organismului. Cel mai frecvent socul cardiogen este determinat de un infarct miocardic masiv. Socul cardiogen este rar, dar este deseori fatal daca nu este tratat de urgenta. Daca este tratat imediat, aproximativ jumatate dintre pacientii cu soc cardiogen supravietuiesc.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ilie Năstase, în lacrimi: "Sora mea ne-a părăsit astăzi. Acum, nimic nu este mai important!"

astăzi, 18:27
365

În urmă cu mai puțin de o oră, Ilie Năstase a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care îi roagă pe toți să înțeleagă durerea prin care trece, astăzi sora lui tre...

VIDEO Singura medie de 10 din țară, la bacalaureatul olimpicilor, aparține botoșăneanului Ștefan Bălăucă! Un sfert dintre candidați nu au promovat!

astăzi, 18:02
815

Echivalarea probelor de bacalaureat cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale la disciplinele română, matematică și fizică, i-au adus lui Ștefan Bălăucă încă o ...

Concert caritabil "Împreună pentru Eric", invitați speciali Ion Paladi și Bobi Dumitraș!

astăzi, 16:32
843

Povestea micului nostru print a emotionat multa lume si cu ajutorul acestora s-au strans banii necesari pentru interventia chirurgicala ce a avut loc pe 24 mai, la Clinica Anadolu din Turcia, aproxima...