Blitzkrieg la Spitalul Județean! Angajații din secţiile Spitalului Judeţean au intrat în “priză” după vestea că o echipă a Ministrul Sănătăţii este în control!

Blitzkrieg la Spitalul Județean! Angajații din secţiile Spitalului Judeţean au intrat în “priză” după vestea că o echipă a Ministrul Sănătăţii este în control!

Luni după-amiază o echipă de la Ministrul Sănătăţii a descins la cea mai mare unitate sanitară cu paturi din Moldova.

Pe holurile Spitalului Judeţean de Urgenţă şi-au făcut apariţia, luni după-amiază, câţiva reprezentanţi ai Ministerului, aflaţi într-o acțiune care părea a fi un control neanuţat.

După ce au mers pe holurile unităţii sanitare, unul din ei a cerut să discute cu directorul de îngrijiri al spitalului.

Vestea “controlului” inopinat a ajuns cu viteză pe toate secţiile Spitalului Judeţean, angajaţii intrând în alertă maximă, pentru că nimeni nu ştia dacă e vorba de un control sau nu, și ce verifică cei veniţi de la Bucureşti.

Cel mai probabil vom afla exact dacă a fost un control, sau doar o vizită informală, abia zilele viitoare.  

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
1266

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
571

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
29

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...