Bărbaţi ajunşi aproape îngheţaţi la Urgenţe!

Bărbaţi ajunşi aproape îngheţaţi la Urgenţe!

Doi botoşăneni au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati cu hipotermii, după ce au petrecut ore bune sub cerul liber, fiind găsiţi inconştienţi.

Primul a fost adus un bărbat în vârstă de 80 de ani, din localitatea Sarafineşti. Bătrânul, aflat într-o avansată stare de ebrietate, a căzut într-un şanţ de pe marginea drumului, unde a zăcut inconştient mai multe ore. A fost zărit de un vecin, care a chemat ambulanţa.  

Un alt bărbat a fost găsit inconştient în zona cimitirului Cătămărăşti, într-o stare avansată de ebrietate. Şi acesta a fost preluat de o ambulanţă cu medic şi transportat la Urgenţe.

"Pacientul prezenta o hipotermie uşoară, cu funcţiile psihice încetinite şi pragul percepţiei crescut", a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce temperaturi ne așteaptă în următoarele zile!

astăzi, 07:30
53

Vremea va fi în general frumoasă şi va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare.Astfel, pentru ziua de miercuri, meteorologii anunță vreme deosebit d...

LIDL România a RETRAS de pe piață un produs alimentar: Clienții sunt rugați insistent să țină cont de această rechemare și să nu consume produsul în cauză!

astăzi, 07:16
192

Lidl România face un anunț important către toți clienții care au cumpărat acest produs: trebuie returnat imediat. Comunicatul companiei Lidl România face un anunț important către to...

Moarte suspectă la Sulița, în apropierea iazului Dracșani!

astăzi, 07:02
286

Un bărbat din Sulița, care curăța iazul, a observat că într-un canal de colectare a apei se află căzută o persoană. La vederea corpului inert, bărbatul s-a speriat și a sunat imediat ...