Asalt la Urgenţe după sărbători!

Asalt la Urgenţe după sărbători!

De la bal la spital! Cam asta li s-a întâmplat botoşănenilor care au făcut excese de tot felul în perioada sărbătorilor de iarnă şi s-au văzut nevoiţi să ceară ajutorul medicilor.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Mavromati, în numai patru zile s-au prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe 628 de persoane, numărul fiind ridicat pentru că şi cabinetele medicilor de familiei şi policlinicile au fost închise timp de mai multe zile.

Cel mai mare aflux de pacienţi s-a înregistrat în a doua zi din an, când au ajuns la Urgenţe 70 de persoane cu diverse afecţiuni, unii venind singuri, alţii fiind aduşi de ambulanţe.

 „Au fost cazuri atribuite la doar doi medici, câţi au fost de gardă. Întreg personalul lucra pur şi simplu robotizat”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Din cauza aglomeraţiei, şi timpii de aşteptare au fost mai mari, prioritare fiind urgenţele. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A mers toată noaptea ca să nu întârzie în prima zi de muncă. Impresionat, patronul i-a dăruit o mașină! VIDEO

astăzi, 08:04
68

Un student din New Orleans, Louisiana, care și-a pierdut locuința în dezastrul provocat de uraganul Katrina, a primit în dar o mașină nouă de la șeful său după ce a mers toată noa...

Botoșăneanul care a primit un rinichi de la fratele său va fi externat. "Pacientul se recuperează foarte bine", spun medicii ieșeni!

astăzi, 07:27
58

Medicii Spitalului "Parhon" din Iasi vin cu vesti bune. Pacientul care a fost supus in cursul saptamanii trecute unui transplant renal se recupereaza conform asteptarilor, iar functia renala...

Un copil de trei ani a murit sub ochii îngroziți ai mamei!

astăzi, 07:02
2019

Accident cumplit, în noaptea de marți spre miercuri, într-un sat din județul Botoșani! Echipajul medical de la Serviciul Județean de Ambulanță, chemat să salveze viața unui copil d...