Adolescentul ce era să moară înecat la Flămânzi a primit o nouă veste cumplită de la medici

Tânărul ce a fost scos fără suflar, săptămâna trecută, dintr-o piscină a primit o veste cumplită de la medici. 

Adolescentul ce era să moară înecat la Flămânzi a primit o nouă veste cumplită de la medici

Acesta este în continuare intrnat în spital, însă în afara oricărui pericol, din punctul de vedere al incidentului de care a avut parte la piscină. Intervenţia rapidă a cadrelor medicale şi a poliţiştilor, care au făcut masaj cardiac imediat a făcut până ieri, diferenţa între viaţă şi moarte. Imediat cum prietenul său l-a observat în apă, l-a tras la mal și a sunat la 112. la fața locului a ajuns mai întâi un echipaj de la Ambulanţa Nicolae Bălcescu, care l-a găsit pe copil în stop cardio-respirator şi au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Ulterior a ajuns şi un echipaj de la Poliţia Rutieră Flămânzi, care a ajutat cadrele medicale la masajul cardiac,.

Ulterior acesta a fost transportat în comă la spital, iar după aproape o zi, starea lui s-a îmbunătăţit vizibil. Toate acestea însă, sunt acum puse în umbră de o altă problemă. În cadrul analizelor efectuate după ce s-a înecat în piscină, tânprul a fost supus şi unui computer tomograf la cap, iar rezultatele au fost din ele mai severe, medicii observând o formaţiune tumorală la nivelul creierului.

„În prezent pacientul este supus mai multor teste imagistice şi analize. Urmează să fie direcţionat către Iaşi, unde specialiştii de acolo să poată evalua mai bine starea lui şi dacă se impune sau este posibilă o intervenţie chirurgicală”, a precizat un medic din cadrul SJU Botoşani.

Astfel, urmează că băiatul să fie direcţionat la Iaşi, unde să urmeze procedurile de specialitate.

 

Spune-ne opinia ta