Actrița Shannen Doherty, din Beverly Hills 90210: "Cancerul are atât de multe faze: șoc, negare, acceptare, furie, frică…"

Actrița Shannen Doherty, din Beverly Hills 90210: "Cancerul are atât de multe faze: șoc, negare, acceptare, furie, frică…"

Actriţa Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015 şi a trecut prin opt runde de chimioterapie. Acum cancerul a intrat în remisiune, însă, așa cum scrie pe pagina ei de Facebook, cancerul o să fie cu ea mereu. O experienţă traumatizantă a fost piederea părului, cu care s-a făcut remarcată atunci când o interpreta pe Brenda Walsh în "Beverly Hills 90210", rol care a consacrat-o.

În luna care marchează lupta împotriva cancerului la sân, Shannen a postat pe Facebook o fotografie care o înfățișează în prima zi de chimioterapie. Descrierea e emoționantă:

”Această imagine e foarte personală pentru mine. Începeam chimioterapia. Foloseam o cască cu gel care răcește scalpul în speranța că n-o să-mi pierd părul dar mi-au căzut smocuri întregi. M-am simțit rău și m-am pierdut pe mine. Am câștigat oameni și am pierdut oameni. Am fost slabă și am fost puternică. M-am simțit urâtă deși, în interior, m-am simțit mai frumoasă ca niciodată. Îmi amintesc ca și cum ar fi fost ieri, ca și cum ar fi fost acum câteva minute. Cancerul are atât de multe faze. Șoc, negare, acceptare, furie, resentimente, răzvrătire, frică, apreciere, frumusețe. Remisiune. Chiar și în acest punct fazele continuă să vină. Cancerul e cu tine mereu. Cei care au trecut prin asta știu că și dacă ai învins cancerul, tot te afectează, într-un mod bun dar și într-un mod rău. Treci în continuare prin acel carusel de emoții. Tot ai nevoie de susținere și dragoste. Și totuși te agăți de viață și trăiești, trăiești, trăiești”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...