Viorica Dăncilă ajunge joi la Botoșani!

Viorica Dăncilă ajunge joi la Botoșani!

Viorica Dăncilă va ajunge joi la Botoșani și va participa la ședința Comitetului Executiv Județean al organizației locale a PSD.

Premierul va fi însoțit de vicepremieri Mihai Fifor, secretarul general al PSD, și Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și ministrul Finanțelor.

Vor fi discuții cu primarii și viceprimarii PSD din județ din perspectiva alegerilor prezidențiale din toamnă, dar și a celor locale din primăvara anului viitor.

Discuțiile vin mai ales mai ales în contextul ruperii alianței de guvernare cu ALDE, care va duce fie la o guvernare minoritară, fie la trecerea PSD în opoziție.

De joi temperaturile vor scădea la Botoșani, urmând a se înregistra o temperatură medie de 20 de grade Celsius, ceea ce va fi un mare atuu pentru membrii PSD care vor dori să o vadă.

Cel mai probabil, baia de mulțime o va face la sediul PSD din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fractură craniană după o plimbare cu bicicleta!

astăzi, 16:56
68

O fată de 23 de ani a fost trimisă de urgenţă la Iaşi cu o ambulanţă, după ce a fost victima unui accident de bicicletă.Tânăra se afla în vizită la iubitul ei, din oraşul B...

Doi botoșăneni au scăpat cu viață după un accident petrecut ieri seară la Maxut!

astăzi, 16:33
89

Două persoane au fost rănite ieri după amiază într-un accident rutier petrecut la marginea județului Botoșani.Ambele persoane, soț și soție, au fost transportate de urgență la spi...

Arde depozitul de furaje de la Tocileni! Galerie Foto!

astăzi, 16:04
575

De mai bine de patru ore, pompierii botoșăneni se luptă pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un depozit de furaje din localitatea Tocileni, comuna Stauceni.La sosirea forțelor de inte...